Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dumitru Buzatu: Congresul PSD trebuie organizat cat mai repede

Antena3 Antena3,
Dumitru Buzatu: Congresul PSD trebuie organizat cat mai repede

Dumitru Buzatu a declarat, luni, ca sustine organizarea unui Congres PSD cat mai repede, pentru ca se apropie alegerile locale, fara a preciza insa daca il sustine pentru sefia partidului pe Marcel Ciolacu sau pe altcineva. continuă pe Antena3

Dumitru Buzatu (PSD): Cursul actual al vietii politice ne obliga sa ne indreptam catre anticipate (VIDEO)

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca actualul curs al vietii politice ne obliga sa ne indreptam catre an.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu. Ciolacu considera ca PSD, cel mai mare partid din Romania, trebuie condus de o persoana care a reusit cateva victorii in cariera politica. Este insuficient sa revendici scaunul de presedinte doar in virtutea faptului ca ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai inalta functie din partid in statul roman, a afirmat Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu.

Iohannis: Sunt foarte hotarat sa negociez la sange sa obtinem cat mai multi bani pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis va negocia la la sange pentru ca Romania sa obtina cat mai multi bani la fondurile pentru coeziune si politica agricola comuna din bugetul multianual al Uniunii Europene.

Firea ii cere lui Ciolacu sa organizeze Congresul PSD pe 29 februarie: Amanarea ne face rau Ciolacu: Luni decidem data; saptamana viitoare anunt si daca voi candida la sefia PSD

Gabriela Firea a solicitat, duminica, organizatiei nationale a PSD reprezentata de Marcel Ciolacu si Paul Satnescu, sa stabileasca data Congresului Partidului Social Democrat pe 29 februarie. Totodata, primarul Capitalei a cerut celor prezenti la conferinta sa-l sustina pe Ciolacu la sefia PSD. UPDATE: Marcel Ciolacu a raspuns ca PSD va decide luni data Congresului, dupa consultarile cu membrii organizatiei nationale. El a mai afirmat ca tot in cursul saptamanii viitoare va lua o decizie in privinta candidaturii pentru sefia PSD.

DIRECTORUL GENERAL AL CFR CALATORI: Vom suplimenta trenurile saptamana de saptamana pentru a avea cat mai multi calatori multumiti

Directorul general al CFR Calatori Dan Costescu anunta noi suplimentari de trenurir, obiectivele fiind satisfactia calatorilor si incasari mai mari pentru companie, in conditiile unui parc modest. Conform lui Costescu, vineri si sambata au circulat cu vagoane suplimentare toate trenurile pe rutele aglomerate, rute pentru care duminica dublat numarul de locuri, astfel ca 100 de trenuri circula in acest sfarsit de saptamana cu o capacitate suplimentata, ceea ce inseamna peste 44 de mii de locuri numai in aceste garnituri ale CFR Calatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )