Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dumitru Buzatu: Mai departe de atat ce sa facem cu Badalau? Daca vreti il ducem la puscarie

Adevărul Adevărul,
Dumitru Buzatu: Mai departe de atat ce sa facem cu Badalau? Daca vreti il ducem la puscarie

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comenetat luni luarile de pozitia din partid la adresa lui Niculae Badalau dupa ce acesta a facut o noua remarca jignitoare la adresa romanilor din strainatate. continuă pe Adevărul

Dumitru Buzatu sare in apararea lui Niculae Badalau: A fost sanctionat deja. Mai departe de atat ce sa facem? Sa-l ducem la puscarie?

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sare in apararea lui Niculae Badalau dupa ce acesta a insinuat ca majoritatea cetatenilor romani de peste hotare sunt reprezentanti de femei de moravuri.

VIDEO Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, catre o persoana care l-a huiduit: Mai tembelule, mai!

Presedintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfarsitul discursului pe care l-a sustinut, duminica, la ceremoniile dedicate Zilei Nationale din Vaslui, relateaza Mediafax. Auzind reactia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat Mai tembelule, mai!.

Un lider PSD a rabufnit de Ziua Romaniei, in fata a mii de oameni: Tembelule!. Cine l-a enervat pe Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a enervat la un eveniment dedicat Zilei Nationale si a avut o iesire dura la adresa unui protestatar. Presedinte CJ Vaslui l-a facut pe protestatar tembel, dupa ce acesta l-a huduit pe Buzatu.

Mai, TEMBELULE, mai!!. Seful PSD Vaslui, scos din sarite de protestatari, la parada de 1 Decembrie (VIDEO)

Ziua Nationala a fost sarbatorita si la Vaslui, acolo unde a fost organizata o parada si au avut loc depuneri de coroane. La eveniment a participat si liderul organizatiei locale a PSD, Dumitru Buzatu, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )