Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dumitru Pelican, despre relatia cu Tariceanu: eu nu sunt dispus sa-i car mapa, si nici geanta

România Liberă România Liberă,
 Dumitru Pelican, despre relatia cu Tariceanu: eu nu sunt dispus sa-i car mapa, si nici geanta

Senatorul Dumitru Pelican a afirmat luni ca nu este dispus sa-i care nici mapa, nici geanta copresedintelui ALDE Calin Popescu-Tariceanu. El a sustinut ca s-a autoexclus din ALDE inca de joia trecuta si a anuntat acest lucru luni, in plenul Senatului, pentru ca asa este regulamentar. continuă pe România Liberă

Nu sunt dispus sa-i car mapa si nici geanta domnului Tariceanu; m-am autoexclus

Senatorul Dumitru Pelican a afirmat astazi ca nu este dispus sa-i care nici mapa, nici geanta copresedintelui ALDE Calin Popescu-Tariceanu.

UPDATE Senatorul Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE, dupa ce l-a atacat pe Tariceanu pentru modul in care a negociat cu Dragnea/ Pelican: Eu mi-am dat demisia inca de joi. ALDE nu exista

Senatorul Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE, formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, din cauza unor anumite declaratii, anumite activitati. Pelican il atacase pe Tariceanu, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, dupa negocierile pe care acesta le-a purtat cu Liviu Dragnea privind candidaturile in Capitala. UPDATE Pelican si-a anutat demisia in plenul Senatului, afirmand ca el este cel care a demisionat din ALDE inca de joi. El l-a acuzat pe Tariceanu de lasitate.

Anuntul socant facut de Carmen Harra despre relatia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Invitata in emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, Carmen Harra a vorbit despre subiectul Borcea-Vidican-Pelinel, scrie antenastars. ro. Aceasta sustine ca fostul actionar dinamovist nu va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )