Libnet.ro
UNICEF

13:15

DUPA 10 ANI DE ACTIVITATE A DEPARTAMENTULUI DE PROPERTY MANAGEMENT Colliers administreaza peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA 10 ANI DE ACTIVITATE A DEPARTAMENTULUI DE PROPERTY MANAGEMENT Colliers administreaza peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale

Divizia de Property Management a Colliers International gestioneaza un portofoliu total de peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale in Capitala si in tara, dupa 10 ani de la infiintare. in aceeasi perioada, echipa a oferit servicii de consultanta legate de activitati de administrare a proprietatii pentru inca 700. 000 de metri patrati. continuă pe Ziarul Bursa

Un elev de 10 ani a facut profit de peste 5.000% cu actiuni GameStop primite cadou de la mama lui

Un elev de 10 ani din Texas, care in urma cu doi ani primise 10 actiuni GameStop de la mama lui, tocmai a facut un profit urias de pe urma lor.

O femeie din Japonia a ascuns trupul mamei sale decedate in frigider, vreme de 10 ani

O femeie din Japonia a fost arestata dupa ce trupul mamei sale decedate a fost decoperit in frigider.

Japonia: O femeie a ascuns trupul mamei sale decedate in frigider, vreme de 10 ani

O femeie din Japonia a fost arestata dupa ce trupul mamei sale decedate a fost descoperit in frigider, relateaza BBC News.

Digi 24: Fenomenul Reddit. Un elev de 10 ani a facut profit de peste 5.000% cu actiuni GameStop primite cadou de la mama lui

Un elev de 10 ani din Texas, care in urma cu doi ani primise 10 actiuni GameStop de la mama lui, tocmai a facut un profit urias de pe urma lor, scrie New York Post.

Cum s-a dat de gol un roman cautat de 10 ani de autoritatile din Italia. Gestul care l-a trimis dupa gratii

Mai bine de un deceniu, barbatul a reusit sa se ascunda de oamenii legii, insa un gest facut zilele trecute l-a trimis dupa gratii.

Despartire ireala in showbizul romanesc. Nimeni nu credea ca e posibil dupa 9 ani

S-a produs una dintre cele mai ireale despartiri din showbiz-ul autohton. Dupa aproape un deceniu de relatie, actorii Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu si-au spus adio. Despartire ireala in showbizul romanesc Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri, iar fanii asteptau cu sufletul la gura anuntul cel mare. S-au cuplat inca de cand .

Descoperire macabra: O femeie a tinut trupul mamei sale decedate in frigider vreme de 10 ani

O femeie in varsta de 48 de ani din Japonia a fost arestata pentru ca a tinut cadavrul mamei sale intr-un frigider vreme de zece ani. Yumi Yoshino a spus ca a facut asta deoarece, odata cu moartea mamei, ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )