Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dupa 12 ani, Adrian Sarbu a vandut, din nou, Prosport, la pachet cu brandul Promotor

Hotnews Hotnews,
 Dupa 12 ani, Adrian Sarbu a vandut, din nou, Prosport, la pachet cu brandul Promotor

Compania SB Corporate Limited, care administreaza site-urile cancan. ro, ciao. ro si verdict. ro, preia marcile si angajatii Prosport si Promotor, aflate in portofoliul Mediafax Group, dupa ce oferta avansata proprietarului Adrian Sarbu a fost acceptata, anunta profit. ro. continuă pe Hotnews

Adrian Sarbu a vandut Prosport, la pachet cu brandul Promotor. Banii incasati se duc la creditori

Compania SB Corporate Limited, care administreaza site-urile cancan. ro, ciao. ro si verdict. ro, preia marcile si angajatii Prosport si Promotor, aflate in portofoliul Mediafax Group, dupa ce oferta avansata proprietarului Adrian Sarbu a fost acceptata, anunta profit. ro.

Ziaristii Ionela Arcanu si Ovidiu Oanta sunt acreditati din nou la Ministerul Justitiei

Ionela Arcanu de la Realitatea si Ovidiu Oanta de la Pro TV au fost informati, marti, ca sunt din nou acreditati la Ministerul Justitiei. Cei doi, care ramasesera fara acreditari in martie, cand la minister era Tudorel Toader, au publicat pe paginile lor de Facebook instiintarile in acest sens primite, in cursul diminetii, de la biroul de presa al institutiei.

Criminal la 12 ani. A ucis cu bestialitate un barbat de 59 de ani

Un copil in varsta de 12 ani dintr-un sat din raionul Nisporeni, Republica Moldova, a ucis cu bestialitate un barbat in varsta de 59 de ani! Victima a fost gasita in plina strada de catre un vecin. Pe.

Rasturnare de situatie in cazul asistentei maternale care a facut amor cu copilul de 12 ani pe care il avea in grija. Sotul femeii: Am intrat si i-am vazut goi, apoi ea mi-a spus ceva socant

Rasturnare de situatie in cazul asistentei maternale, care a facut amor cu copilul de 12 ani pe care il avea in grija. Barbatul a povestit cum a facut descoperirea socanta si ca acum tinde sa isi.

Asistenta medicala, retinuta dupa ce a violat un copil de 12 ani

Un nou caz socant a fost inregistrat in Timisoara. O asistenta maternala de 48 de ani a fost arestata dupa ce ar fi intretinut relatii sexuale cu un baiat de numai 12 ani, pe care-l avea in.

Sunt pe punctul de a se reuni dupa 14 ani? Fanii ABIA ASTEPTAU vestea! S-AU DAT DE GOL... (FOTO)

Se pare ca Brad Pitt 55 de ani) si Jennifer Aniston 50 de ani) ar avea din nou o relatie secreta, la 14 ani dupa ce au divortat.

Trump este acuzat din nou ca triseaza la golf. De data asta, impotriva unui copil de 10 ani

Presedintele Statelor Unite este acuzat din nou ca nu da dovada de fair play in ceea ce priveste modul in care joaca sportul sau favorit, golf. De altfel, Trump sustine ca a castigat in jur de 20 de titluri de campionat, ceea ce expertii catalogheaza ca fiind o minciuna, scrie The Independent.

Femeia din judetul Timis luase in grija un copil de 12 ani, de care parea ca s-a atasat foarte mult. intr-o zi, sotul ei a venit mai devreme acasa si a surprins o scena halucinanta

Femeia din localitatea timiseanaGhilad, in varsta de 48 de ani, luase in grija un copil de 12 ani, de care parea ca s-a atasat foarte mult. intr-o zi, sotul ei a venit mai devreme acasa si a.

Dopaj: O atleta rusa care concura sub identitate falsa (Ksenia Savina) a fost suspendata 12 ani

Sportiva rusa Ksenia Savina, specialista in proba de 800 de metri, care a concurat mai multi ani sub alta identitate, a fost suspendata 12 ani, deoarece a furnizat documente false pentru a justifica un control pozitiv cu EPO, a anuntat, miercuri, Unitatea de Integritate a Atletismului AIU), relateaza Le Figaro.

Copil de 12 ani, suspectat ca a omorat un barbat la Nisporeni

Un minor de 12 ani, locuitor al raionului Nisporeni, este suspectat ca a omorat un barbat de aproape 60 de ani. Suspectul si victima se aflau in relatii ostile, ceea ce l-ar fi determinat pe minor sa savarseasca crima.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )