Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dupa 12 ani in Italia, s-a intors in Romania ca sa isi deschida propriul business: Nu am niciun regret

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa 12 ani in Italia, s-a intors in Romania ca sa isi deschida propriul business: Nu am niciun regret

Nicuta Enache a plecat din Romania dupa ce a absolvit liceul. A ales Italia pentru ca acolo a vazut oportunitatea de a avea o viata mai buna. Dupa 12 ani de munca neintrerupta in Peninsula, intr-o singura saptamana s-a hotarat sa se intoarca acasa. De. continuă pe Wall-Street Ro

O romanca si-a deschis propriul restaurant in Romania dupa ce a lucrat 12 ani in Italia

Noua romani pleaca din tara in fiecare ora. Intentia lor este sa nu se mai intoarca niciodata in Romania. Instabilitatea economica si politica ii determina sa caute o viata mai buna in strainatate, chiar daca nimic si nimeni nu le garanteaza acest.

Din cauza nerespectarii legii, 1,1 MILIARDE de EURO nu au fost virate la Pilonul II de pensii. Cu cati bani au ramas romanii in conturi dupa 10 ani de contributii (FOTO)

Conducerea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a facut marti o dezvaluire incredibila. Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9%.

CEO-ul n vrsta de 12 ani care vrea sa rezolve problemele gamerilor cu ajutorul criptomonedelor

La varsta de 12 ani, George Weiksner si tatal sau au creat un start-up care isi propune sa rezolve una din cele mai frustrante probleme ale amatorilor de jocuri video cu ajutorul criptomonedelor precum bitcoin.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

Memoriile dramatice ale unei femei care a petrecut 12 ani in lagarele din Siberia: Viata noastra e pe muchia mortii prin infometare

Eufrosinia Antonovna Cersnovscaia a fost o femeie din Basarabia care si-a petrecut 12 ani din viata in lagarele din Siberia. Dupa eliberare, aceasta si-a scris memoriile in 12 jurnale insotite de 680 de imagini.

O fetita de 12 ani a uluit juriul Romanii au talent: imi aduci aminte de Nadia Comaneci VIDEO

O copila de 12 ani a uimit juriul Romanii au talent cu un dans contemporan pentru care a executat impecabil o serie de miscari dificile ce l-au dus cu gandul pe Florin Calinescu la gimnasta Nadia Comaneci.

Curtea Suprema va pronunta astazi sentintele in dosarul retrocedarilor forestiere din Bacau. Procurorii cer 12 ani pentru Hrebenciuc

Dupa trei amanari consecutive, Curtea Suprema este asteptata, din nou, astazi sa pronunte sentintele finale in acest dosar cu una din cel mai mari fraude privind retrocedarile ilegale de paduri, cu un prejudiciu estimat la peste 300 de milioane de euro. Dosarul a fost trimis in instanta in ianuarie 2015, si are peste 60 de termene.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )