Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

Dupa 30 de ani, calaii de la Revolutie inca sunt liberi, avertizeaza presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
Dupa 30 de ani, calaii de la Revolutie inca sunt liberi, avertizeaza presedintele Iohannis

Desi au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, cu cateva exceptii, calaii acelor zile. continuă pe România Liberă

De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala Palatului. Ce s-a intamplat dupa 30 de ani de cariera

Stefan Banica Jr, actor, compozitor, regizor, interpret, producator, unul dintre cei mai complecsi artisti din Romania si o cariera de 30 de ani. A sustinut mii de concerte, dar niciunul ca cel de aseara, 13 decembrie, desfasurat la Sala Palatului. Ce s-a intamplat? De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala .

Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Un bioenergoterapeut, la fel cum este si Lidia Fecioru, este cel care se ocupa cu vindecarea bolilor prin intermediul calitatilor lui bioenergetice. Acesta studiaza sursele energetice si transformarile de energie la nivelul materiei vii. Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti si astrologi din Romania. Vedeta poate fi vazuta des pe micile ecrane, .

Iohannis, la Timisoara: Ma copleseste un adanc sentiment de rusine profunda. La 30 de ani de la Revolutie, calaii acelor zile se plimba inca liberi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, la Timisoara, unde in urma cu trei decenii a izbucnit Revolutia, ca il copleseste un adanc sentiment de rusine, pentru ca dupa 30 de ani calaii acelor zile se plimba inca liberi. El a afirmat ca acele orori nu pot ramane in continuare nepedepsite, iar adevarul cu privire la acele zile care au schimbat cursul istoriei trebuie elucidat.

Stirile ProTV: Cum s-a schimbat economia Romaniei la 30 de ani de la Revolutie

Iesirea Romaniei de sub controlul comunist a adus capitalismul, dar si scaderea productivitatii muncii. Campania Dupa 30 de ani va arata cum au fost devansate investitiile de consum, unul bazat, in mare parte, pe credite.

SUA: Oamenii strazii sunt liberi sa doarma pe domeniul public Curtea Suprema considera ca pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele fara adapost care dorm pe strazi incalca Constitutia

Curtea Suprema a SUA a respins o incercare a orasului Boise de a rasturna o decizie a unui tribunal care a interzis autoritatilor orasului din statul Idaho de a-i urmari penal pe oamenii strazii pentru ca stau pe domeniul public daca sunt paturi disponibile in adaposturi, relateaza Reuters.

CFR pierde 30% din banii europeni pentru linia ferata Brasov- Sighisoara dupa trei ani de la lansarea licitatiei. Cum s-a reusit contraperformanta

Compania CFR Infrastructura va pierde 30% din finantarea europeana pentru modernizarea liniei de tren dintre Brasov si Sighisoara pentru ca nu a reusit semnarea unor contracte estimate la aproximativ 800 de.

Perioada medie petrecuta de angajati intr-o companie este de 4 ani. Cei mai statornici sunt cei din generatia Y sau Millenials (nascuti intre 19771994)

Rata plecarilor din initiativa angajatilor a fost de 18,7% in acest an, in crestere cu circa 5 puncte procentuale fata de 2017, potrivit studiului de analiza a eficientei capitalului uman, PwC Saratoga 2019. O tendinta similara, dar nu de aceeasi amploare, se observa in cazul incetarii contractelor, in crestere cu peste 4 puncte procentuale fata de acum doi ani, pana la aproape 25% precum si al concedierilor, cu circa un punct procentual, pana la 4,3%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )