Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 45 de ani

Adevărul Adevărul,
Dupa 45 de ani

Indata dupa ce in iulie 1965, cu ocazia Congresului al IX lea al PCR, s-a vazut reconfirmat, cu acte, sef suprem al partidului, Nicolae Ceausescu a pus la punct si a urmarit cu minutie si tenacitate un plan menit sa ii consolideze puterea personala. continuă pe Adevărul

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Woman on top: Dupa 17 ani

Pentru prima oara in 17 ani, o femeie ajunge pe locul intai in Billboard's Alternative Songs Chart. Iar femeia este o adolescenta de 16 ani. Desi in anii '90 s-au impus o serie de cantarete iar in ultimii ani tot mai multe grupuri feminine au ajuns in topuri, ultima cantareata care a dominat topul Billboard al muzicii alternative a fost Tracy Bonham, in iunie 1996, cu Mother Mother.

Dupa 17 ani in publicitate, a lansat o afacere cu haine pentru copii

Un magazin online cu haine doar pentru copii si realizate numai de designeri romani. in acelasi timp, un business care ajuta copiii care provin din familii fara posibilitati financiare. Pentru o astfel de afacere, Roxana Dumitru, cea care pana anul trecut a condus timp de sase ani Leo BurnettTarget, una dintre cele mai mari agentii de creatie de pe piata locala, afondat businessul de haine pentru copii Designers for Kids.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )