Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dupa 53 de ore de cosmar, Franta mentine alerta antiterorista la cel mai inalt nivel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa 53 de ore de cosmar, Franta mentine alerta antiterorista la cel mai inalt nivel

Planul antiterorist din regiunea pariziana, ridicat miercuri la cel mai inalt nivel, va fi mentinut saptamanile urmatoare si chiar va fi consolidat, in urma atacurilor din ultimele zile, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat. continuă pe Wall-Street Ro

Franta mentine alerta terorista la nivel maxim

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat sambata ca planul antiterorist din regiunea pariziana, ridicat miercuri la cel mai inalt nivel, va fi mentinut saptamanile urmatoare si chiar va fi.

LIVE VIDEO. Cei doi teroristi s-au ascuns intr-o tipografie si au luat ostaci. Prefectul Parisului sustine ca asaltul a iNCEPUT. Stare de alerta antiterorista maxima in toata Franta

Autoritatile de la Paris au decis vineri dimineata sa institutie stare de alerta antiterorista maxima in Franta. Asta inseamna ca toate fortele de ordine vor patrula inarmate si cu arme de asalt.

LIVE VIDEO. Urmarire antiterorista la nord-est de Paris. Luare de ostatici intr-o fabrica. Noi focuri de arma in Paris. Stare de alerta antiterorista maxima in toata Franta

Autoritatile de la Paris au decis vineri dimineata sa institutie stare de alerta antiterorista maxima in Franta. Asta inseamna ca toate fortele de ordine vor patrula inarmate si cu arme de asalt. : Reporter RTL: .

Franta mentine alerta antiterorism la cel mai inalt nivel

Alerta antiterorism din Paris ridicata miercuri la cel mai inalt nivel va fi mentinuta in urmatoarele saptamani, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP. Tinand cont de.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )