Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dupa 60 de ani de casatorie, a facut cel mai frumos gest pentru sotia lui: despre ce este vorba

Playtech Playtech,
Dupa 60 de ani de casatorie, a facut cel mai frumos gest pentru sotia lui: despre ce este vorba

Intr-o lume in care divorturile au devenit mai comune ca niciodata, cand vezi un cuplu care se mandreste cu peste 60 de ani de casnicie, vrei cu siguranta sa le afli povestea si, mai ales, secretul. Domnul si doamna Kuroki locuiesc in Japonia si s-au casatorit in 1956. inca de tineri, si-au facut planuri pentru . continuă pe Playtech

Migratia dinspre UE catre Regatul Unit, la cel mai mic nivel incepand din 2013

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase ani, in perioada 1 aprilie 2018-31 martie 2019 aproximativ 200. 000 de cetateni ai UE mutandu-se in Regatul Unit, releva un raport trimestrial publicat joi de Oficiul national de statistica britanic ONS), relateaza The Telegraph si politico. eu.

Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet. Stilul lui de dans a devenit un curent urban

Ludovic Orban face senzatie pe internet. Presedintele PNL nu a devenit viral pentru actiunile sale politice, ci pentru stilul sau de dans. Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet A venit, a dansat sia devenit viral. Ce sa mai? Ludovic place la public. Filmuletele in care .

Regatul Unit: Migratia din UE la cel mai mic nivel

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase .

BIAS 2019. Cel mai asteptat spectacol aviatic al anului va incepe maine

BIAS 2019, cel mai asteptat spectacol aviatic al anului isi va deschide portile vineri, 24 august. Sute de aeronove, piloti civili si militari, 12 ore de show aerian sustinut de cei mai buni piloti de acrobati.

Migratia dinspre UE catre Regatul Unit, la cel mai mic nivel incepand din 2013

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase .

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

GATA! Silvia Chifiriuc RUPE TACEREA dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! VESTEA i-a SOCAT pe toti

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )