Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania!

B1 B1,
Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania!

Dupa 83 de ani, un zagan, specie de vultur care a cuibarit candva si in Romania, survoleaza din nou tara noastra, anunta Societatea Ornitologica Romana. Pasarea care se. continuă pe B1

Un vultur rar a fost vazut din nou in Romania dupa aproape un secol

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost vazut din 1933, precizeaza Societatea Ornitologica Romana intr-un comunicat.

Oana Radu, din nou pe mana medicilor. Ce schimba de aceasta data

Oana Radu se lasa din nou pe mana medicilor. Dupa numeroase operatii estetice, care au urmat dupa ce a slabit 60 de kilograme, acum cantareata vrea inca o imbunatatire.

Konieczny se contreaza din nou cu Sobolewski

Polonezii Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, si Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, au, din nou, pareri diferite. Greg Konieczny a transmis, ieri, ca, dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sustine in continuare cu fermitate listarile pe Bursa de Valori de la Londra, inclusiv viitoarele listari secundare ale Hidrolectrica si OMV Petrom.

Faze tari: Un cuplu a fost surprins facand sex in turnul unei manastiri; Aripile integrale ale unui dinozaur de peste 99 milioane de ani au fost descoperite recent; Urzeala Tronurilor a fost, din nou, mai bun decat pornografia

Pelarinaj hi-tech: Musulmanii care vor merge la Mecca vor purta o bratara electronica. Musulmanii care vor merge. A incurcat frana cu acceleratia si a intrat prin geamul unui salon de infrumusetare. O soferita de 83 de ani.

Ministrul agriculturii, Achim Irimescu, loveste din nou! Cea mai recenta declaratie: Preturile la alimente vor creste din cauza eroziunii solului (VIDEO)

UPDATE: Dupa reactiile aparute, Ministrul a revenit cu mai multe precizari. Achim Irimescu a sustinut pentru B1 TV ca s-a pronuntat in baza unor estimari clare ale C. si F. O, iar mesajul sau este.

Dupa 15 ani de la disparitia unei fetite, s-au gasit primele indicii intr-o padure. Testul ADN este obligatoriu

Descoperire macabra facuta intr-o padure din regiunea Turingia, Germania. Un barbat care culegea ciuperci a dat peste cateva ramasite umane.

Noua runda de consultari la Cotroceni, pe tema Brexitului. Seful Senatului, din nou absent

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare participa, luni, la o noua runda de consultari pe tema referendumului din Marea Britanie, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17.

Meciurile de la Wimbledon intrerupte din nou din cauza ploii

Meciurile programate sambata in turneul de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, au fost intrerupte din cauza ploii putin inainte de 14,30 ora Romaniei), anunta presa internationala .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )