Libnet.ro
UNICEF

11:30

DUPA ACCIDENTUL DIN ETIOPIA: Indonezia a consemnat la sol toate avioanele Boeing 737 MAX 8

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA ACCIDENTUL DIN ETIOPIA: Indonezia a consemnat la sol toate avioanele Boeing 737 MAX 8

Indonezia a decis astazi, sa consemneze la sol intreaga sa flota de avioane Boeing 737 MAX 8, in urma prabusirii unui aparat de acest tip in timpul zilei de ieri, in Etiopia. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA AVIATICA! Peste un sfert din flota mondiala a avioanelor este BLOCATA la sol, dupa TRAGEDIA din Etiopia. NU VA MAI URCATI in acest tip de avion

China a lasat la sol aproape 100 de avioane Boeing Co 737 MAX 8, dupa accidentul aviatic mortal din Etiopia, blocand astfel mai mult de un sfert din flota mondiala a avioanelor, relateaza Reuters preluata de.

Un cunoscut oficial din fotbal, printre cele 157 de victime ale accidentul aviatic din Etiopia

Un cunoscut oficial al fotbalului din Kenya si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Etiopia, soldat cu 157 de morti. Este vorba despre Hussein Swaleh, fostul secretar general al Federatiei de Fotbal di.

Actiunile Boeing cad cu peste 10% pe Wall Street, dupa accidentul mortal din Etiopia

Actiunile Boeing cadeau cu peste 10% luni, in primele schimburi electronice care precedau deschiderea sedintei de tranzactionare pe Wall Street, afectat de imobilizarea avioanelor 737 MAX 8 in China si Indonezia, a doua zi dupa prabusirea unui avion de acest tip in Indonezia, accident in care si-au pierdut viata 157 de oameni, scrie AFP.

Compania japoneza Tepco se lupta pentru intoarcerea la energie nucleara dupa accidentul de la Fukushima

La opt ani de la accidentul de la Fukushima, compania Tepco a inceput pregatirile pentru repornirea centralei nucleare Kashiwazaki-Kariwa. Localnicii se tem de un al doilea dezastru nuclear, informeaza DW.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )