Libnet.ro
UNICEF

22:45

DUPA ADOPTAREA OUG PRIVIND TRANSPORTUL ALTERNATIV Yango, o noua aplicatie ridesharing in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA ADOPTAREA OUG PRIVIND TRANSPORTUL ALTERNATIV Yango, o noua aplicatie ridesharing in tara noastra

Adoptarea de catre Guvern, in urma cu doua zile, a ordonantei de urgenta privind reglementarea transportului alternativ de persoane, a deschis portile pentru intrarea pe piata si a altor aplicatii pe langa cele existente. Astfel, de ieri, Yango, o aplicatie digitala de e-hailing, s-a alaturat aplicatiilor Uber, Clever, Taxify si Bolt, oferind servicii de ridesharing pentru cetatenii din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

CLEVER, DUPA ADOPTAREA OUG PENTRU TRANSPORTUL ALTERNATIV: Un pas important in modernizarea pietei serviciilor de transport

In urma adoptarii ordonantei de urgenta care reglementeaza transportul alternativ, reprezentantii companiei Clever sustin ca acest pas este unul important in modernizarea serviciilor de transport alternativ.

Uber, dupa adoptarea OUG pentru ridesharing: Vrem sa lucram cu autoritatile si cu ceilalti furnizori de transport, inclusiv soferii de taxi

In urma adoptarii ordonantei de urgenta care reglementeaza transportul alternativ cu autoturism si conducator auto, in sedinta de Guvern de ieri, compania Uber spune ca ar vrea sa lucreze cu autoritatile si cu ceilalti furnizori de transport, inclusiv soferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic din marile orase, cum ar fi aglomeratia, poluarea sau lipsa parcarilor.

Dancila, dupa adoptarea ordonantei privind serviciile de ride-sharing: Urmeaza sa stabilim formula optima de functionare

Premierul Viorica Dancila spune ca, dupa ce guvernul a adoptat marti actul normativ privind reglementarea serviciilor de ride-sharing, urmeaza sa fie stabilita formula optima de functionare a acestor servicii, in baza unui proces de consultare publica.

USR cere contestarea la CCR a OUG privind Codul administrativ

Senatoarea USR Florina Presada a depus joi o sesizare la Avocatul Poporului prin care partidul pe care il reprezinta cere contestarea la Curtea Constitutionala a OUG privind Codul Administrativ, adoptata de Guvern.

Yango s-a lansat in Romania. Reprezentantii companiei rusesti despre legislatia din Romania S-a facut progres privind transportul alternativ. Momentan suntem multumiti (FOTO)

Yango, aplicatia digitala de e-hailing a companiei rusesti Yandex, s-a lansat oficial joi in Romania. Lansarea vine la doua zile dupa ce Guvernul a anuntat adoptarea unui ordonantei de urgenta pentru.

Yango s-a lansat in Romania. Reprezentantii companiei rusesti, despre legislatia din tara noastra: S-a facut progres privind transportul alternativ. Momentan suntem multumiti (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Yango, aplicatia digitala de e-hailing a companiei rusesti Yandex, s-a lansat oficial joi in Romania. Lansarea vine la doua zile dupa ce Guvernul a anuntat adoptarea unui ordonantei de.

Transportul alternativ de persoane, reglementat de Guvern

Mult asteptata ordonanta de urgenta privind activitatile de transport alternativ de persoane a fost adoptata, astazi, de Guvern, la initiativa Ministerului Transporturilor.

USR: Adoptarea Codului Administrativ va contribui si mai mult la baronizarea administratiei locale PNL va cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe OUG privind Codul

USR spune ca adoptarea Ordonantei de urgenta privind Codul administrativ va contribui si mai mult la baronizarea administratiei locale, iar PNL afirma ca Guvernul Dancila a adoptatun nou Cod administrativ doar pentru a cumpara bunavointa Congresului si anunta ca liberalii vor cere Avocatului Poporului sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala. USR a transmis, printr-un comunicat de presa, ca situatia este cu atat mai grava cu cat Executivul PSD-ALDE a adoptat Codul Administrativ prin Ordonanta de Urgenta si total netransparent, fara ca macar sa fie adusa la cunostinta publicului forma intrata in sedinta de Guvern.

Razvan Cuc anunta adoptarea OUG pe ridesharing. Acum, concurenta este libera

Dupa ce a primit ultimul aviz din partea Consiliului Economic si Social CES), ministrul Transportur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )