Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dupa AMENDA de 13 miliarde de euro pentru Apple, Comisia Europeana ar putea sanctiona firme din Europa

România Liberă România Liberă,
Dupa AMENDA de 13 miliarde de euro pentru Apple, Comisia Europeana ar putea sanctiona firme din Europa

Companiile multinationale se pot astepta la intensificarea campaniei demarate de Comisia Europeana impotriva acordurile fiscale preferentiale, dupa ce Executivul comunitar a impus o amenda de 13 miliarde de euro grupului american Apple. continuă pe România Liberă

UPDATE. Compania Apple, buna de plata. Va da Irlandei 13 miliarde de euro

Apple ar putea fi obligata de Comisia Europeana CE) sa plateasca Irlandei taxe suplimentare in valoare de 19 miliarde de dolari, in dosarul legat de o posibila intelegere facuta de companie cu autoritatile din Irlanda.

Apple ar putea plati peste 13 miliarde de euro Irlandei: compania ar fi beneficiat de anumite avantaje fiscale

Apple ar putea fi obligata sa plateasca taxe de pana la 13 miliarde de euro plus dobanzi, pe baza faptului ca ar fi beneficiat de avantaje fiscale necuvenite, daca Irlanda tine cont de cererea Comisiei Europene.

Apple trebuie sa plateasca 13 MILIARDE DE EURO Irlandei: Amenda record dictata de Comisia Europeana

UPDATE: Comisia Europeana a decis ca gigantul american Apple sa plateasca 13 miliarde de euro, informeaza RT. Banii trebuie rambursati Dublinului in contul sumelor pe care nu le-a platit anterior,.

Alstom, contract de1,8 miliarde euro cu Amtrak pentru furnizare de trenuri de mare viteza

Alstom si Amtrak au semnat un contract de 1,8 miliarde euro in cadrul caruia Alstom va proiecta, construi si intretine 28 de trenuri de mare viteza noi, care vor circula pe Coridorul nord-est NEC), intre Boston si Washington D.

Rezervele valutare ale BNR au crescut la 32,9 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 32,96 miliarde euro, fata de 32,65 miliarde euro, la 31 iulie 2016, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Guvernul Ciolos a aprobat un set de masuri care sa ii ajute pe romanii afectati de cutremurul din Italia: 6.000 de euro copiilor ramasi orfani dupa seism, 1.000 euro pentru decedati, 10.000 euro pentru case distruse (VIDEO)

Dacian Ciolos a declarat ca au fost luate la nivelul Guvernului mai multe masuri de sprijinire a romanilor care au avut de suferit de pe urma cutremurului din Italia, dar si a rudelor acestora. Prim-ministrul.

Un pensionar a donat 21.000 de euro pentru un spital

Un profesor pensionar de 87 de ani, fost detinut politic, a donat 21. 000 de euro pentru ca spitalul din Slatina sa cumpere incubatoare pentru bebelusii nascutii prematur. Barbatul a trait mult timp in Anglia, unde a predat limba engleza, dar dupa Revolutie a revenit in tara. Impresionat de problemele pe care le au spitalele, batranul a vrut sa ajute, relateaza DIGI24.

Ajutoare guvernamentale: 6.000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia

Ajutoare guvernamentale: 6. 000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia .

Guvernul acorda 6.000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia

Guvernul a aprobat astazi acordarea a 6. 000 euro pentru copiii ramasi orfani in urma cutremurului din Italia, 1. 000 euro pentru fiecare persoana decedata si 10. 000 euro pentru familiile sau persoanele ale caror locuinte au fost distruse in proportie de peste 50% si decid sa se intoarca in Romania.

Dedeman a donat 127.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Compania Dedeman a donat, in campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului, suma de 127. 000 de euro, cate 15 euro pentru fiecare dintre cei 8. 500 de angajati, informeaza un comunicat de presa al Guvernului, trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )