Libnet.ro
UNICEF

09:15

O dupa-amiaza in tabara pro Brexit: cum lupta lorzii pentru libertatea tarii

Hotnews Hotnews,
 O dupa-amiaza in tabara pro Brexit: cum lupta lorzii pentru libertatea tarii

Ce gandeste si ce simteste englezul care face campanie pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit)? Cat de mult ii uraste pe straini, pe romani, pe polonezi, pe musulmani, pe negri si orice alta vietate care nu s-a nascut din parinti si bunici nutriti in Regatul Unit al Marii Britanii? M-am dus sa-i vad cu ochii mei pe breexiteri in actiune si i-am gasit peste drum de Big Ben, in Portcullis House, o cladire anonima pe dinafara dar cu un superb patio interior, fotolii mari si moi, covoare boieroase, loc de intalnire si vizuina a lorzilor si parlamentarilor prea-bunei Regine nascuta intr-o alta era. continuă pe Hotnews

Brexit.Tabara pro-UE a inregistrat un avans de patru procente in cel mai recent sondaj, dat publicitatii joi

Tabara pro-UE a inregistrat un avans de patru puncte procentuale in ultimul sondaj de opinie, realizat miercuri seara si dat publicitatii joi de Evening Standard.

Trolii lui Putin sunt implicati in campania pro-Brexit, sustine Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa

Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) sustine ca trolii lui Vladimir Putin sunt implicati in campania pro-Brexit, sprijinind iesirea Marii Britanii din UE.

Brexit. Cine a castigat lupta pe retelele sociale

Inca de la inceputul campaniei pentru referendumul privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana UE), retelele de socializare, in principal Facebook si Twitter, au fost luate cu asalt atat de militanti pro-Brexit, cat si de cei anti-Brexit. in ajun de plebiscit, tabara Vote Leave - pentru parasirea UE - pare sa fi castigat razboiul mediatic cu tabara Stronger In - pentru ramanerea in UE, comenteaza slate. fr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )