Libnet.ro
UNICEF

18:01

Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului ramane FARA PERMIS. Ministrul Muncii este PIETON pentru 3 luni

B1 B1,
Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului ramane FARA PERMIS. Ministrul Muncii este PIETON pentru 3 luni

Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului a ramas pieton. Ministrul Muncii, Marius Budai,a ramas trei luni fara permis, dupa ce a fost prins de politisti ca depasise viteza legala,. continuă pe B1

Darius Valcov a ramas fara permis de conducere

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei, dupa ce a fost prins de.

Darius Valcov a fost lasat fara permis de conducere. Cu ce viteza l-au prins politistii in localitate

Consilierul de stat Darius Valcov a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si s-a ales cu o amenda de 1. 305 de lei dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost prins de politistii din Arges depasind viteza maxima admisa in localitate.

Radu Banciu: Darius Valcov se gandea la treburile tarii, a depasit viteza legala si mi l-au amendat. E inacceptabil... (VIDEO)

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei. Informatia a fost comentata.

Darius Valcov, amendat de politisti

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost prins, in aceasta seara, cand circula cu 116 kilometri la ora pe DN 65 in judetul Arges.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )