Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dupa dealuri trece en fanfare prin festivaluri.

România Liberă România Liberă,
Dupa dealuri trece en fanfare prin festivaluri.

De curand, pelicula Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, a castigat Marele Premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul International de Film de la Haifa. Premiul este acordat de un juriu desemnat de Federatia Criticilor de Film din Europa si Zona Mediteraneana - FEDEORA. Trofeul de la Haifa se adauga sirului de premii obtinute de film, incepand cu cel pentru scenariu si dublul trofeu de interpretare, acordat actritelor Cosmina Stratan si Cristina Flutur la . continuă pe România Liberă

Dupa dealuri, filmul semnat de Cristi Mungiu, a castigat marele premiu al Festivalului de la Haifa

Productia Dupa dealuri, realizata in regia lui Cristian Mungiu, a castigat marele premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow Fedeora in cadrul Festivalului de la Haifa. Pelicula, care a fost.

Filmul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, a CASTIGAT MARELE PREMIU al ...

Pelicula Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, premiata la Festivalul de Film de la Cannes anul acesta, a castigat marele premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul de la Haifa, Israel, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Premiul a fost acordat de un juriu desemnat de Federatia Criticilor de Film din Europa si Zona Mediteraneana - FEDEORA. Regizorul Cristian Mungiu s-a intalnit cu spectatorii din Haifa, la proiectia filmului sau. Trofeul de la Haifa se .

Filmul Dupa dealuri de Cristian Mungiu, aproape de Oscar

Filmul Dupa dealuri al lui Cristian Mungiu face inca un pas spre Oscar. Lungmetrajul a fost inclus printre cele 71 de pelicule eligibile pentru a primi nominalizarea pentru cel mai bun film strain. Premiat.

Dupa dealuri, de Mungiu, eligibil pentru o nominalizare la Oscarul pentru film strain

Lungmetrajul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, a fost inclus printre cele 71 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain, editia din 2013, a anuntat Academia de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )