Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dupa demisia din PSD a d-lui Mihai Tudose

Adevărul Adevărul,
Dupa demisia din PSD a d-lui Mihai Tudose

Problema nu era daca fostul premier Mihai Tudose va demisiona din PSD, ci cand va interveni evenimentul. Daca eveniment poate fi socotita decizia cuiva care, atata vreme cat a fost prim-ministru, nu s-a remarcat decat prin trecutul ce il recomanda drept un apropiat al serviciilor secrete si prin vechimea lui considerabila in partid. continuă pe Adevărul

Deputata care a DEMISIONAT din PSD, ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea: A pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza pe baza de teroare

Deputata Oana Silvia Vladuca a transmis un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a demisionat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. intr-o.

nca un deputat si-a anuntat demisia din PSD. Oana Silvia Vladuca se nscrie n partidul lui Victor Ponta

Deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vladuca a anuntat vineri, e pagina sa de Facebook ca demisioneaza din PSD si se inscrie in partidul lui Victor Ponta. Este cea de-a treia demisie din PSD in aceasta saptamana iar majoritatea PSD-ALDE de la Camera Deputatilor este afectata.

IMAGINEA ZILEI! Numele demisionarului Mihai Tudose, STERS CU CARIOCA de pe pancarta de la intrarea in sediul PSD Braila (FOTO)

Imaginea zilei vine de la Braila! Dupa ce fostul premier Mihai Tudose si-a anuntat demisia din PSD, colegii de la filiala unde acesta a fost presedinte au luat masuri extreme. inarmata cu o carioca si o.

DRAGOMIR, DUPA DEMISIA LUI TUDOSE: Stim sa ne facem singuri ordine in partid

Primarul social-democrat al Brailei, Marian Dragomir, a declarat, pentru Agerpres, referindu-se la situatia organizatiei judetene a PSD Braila, care a ramas fara presedinte, dupa demisia lui Mihai Tudose, ca nu va fi agreata ideea unui presedinte numit.

Mihai Tudose, sters de pe placa de la intrarea n sediul PSD Braila, la doar 24 de ore de la demisie

Numele deputatului Mihai Tudose a fost sters, joi, de pe placa de la intrarea in sediul PSD Braila, la doar o zi dupa ce fostul premier si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in Pro Romania, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare.

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte.

Liviu Dragnea primeste o lovitura DURA! Plecari in MASA din PSD: in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare lui

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liciu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vl.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )