Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dupa ce a disparut, arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita va fi discutata cu prioritate la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Dupa ce a disparut, arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita va fi discutata cu prioritate la Curtea Suprema

Curtea Suprema ar putea lua marti in discutie arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita, care a incalcat termenii controlului judiciar intr-unul dintre dosarele de coruptie in care este cercetat. Fostul deputat este cautat de politisti de o saptamana, dar este de negasit. continuă pe Adevărul

Instanta suprema judeca mai repede contestatia DNA privind ridicarea interdictiei de parasire a tarii de catre Sebastian Ghita

Curtea Suprema a modificat termenul la care va analiza contestatia DNA privind ridicarea interdictiei de parasire a tarii de catre Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat a disparut, incalcand termenii controlului judiciar.

Sebastian Ghita continua un lung sir de afaceristi controversati, disparuti in momente cheie ale anchetelor penale

Sebastian Ghita nu este singurul om de afaceri controversat care a disparut in momente cheie ale cercetarilor. Omar Hayssam, Elan Schwartzenberg, Codrut Marta ori Dan Condrea, despre care presa a speculat.

Sebastian Ghita continua lista lunga a afaceristilor controversati, disparuti in momente cheie ale anchetelor penale

Sebastian Ghita nu este singurul om de afaceri controversat care a disparut in momente cheie ale cercetarilor. Omar Hayssam, Elan Schwartzenberg, Codrut Marta ori Dan Condrea, despre care presa a speculat.

Sapte zile de la disparitia lui Sebastian Ghita, cercetat in mai multe dosare penale. Bogdan Diaconu, prietenul sau si liderul PRU, vine cu precizari: Daca a plecat in lumea cea mare, a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa

Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, sustine ca nu stie unde se afla fostul deputat Sebastian Ghita, cautat de autoritati de saptamana trecuta, dupa ce a incalcat masura controlului judiciar si nu s-a prezentat la DNA Ploiesti cand i s-a solicitat.

Informatii explozive ale jurnalistilor din Gorj pun intr-o noua lumina disparitia lui Sebastian Ghita. Seful Directiei Operatiuni Speciale, institutia care il monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

Dosarul disparitiei lui Sebastian Ghita, imediat dupa ce a participat la o reuniune SRI si se afla sub monitorizarea Politiei, capata o noua intorsatura pe baza unor informatii oferite de jurnalistii de la Gorj News.

Politistii au ajuns acasa la Sebastian Ghita si au lasat un document unei rude a acestuia

Politistii au ajuns, vineri dimineata, acasa la Sebastian Ghita si au lasat un document unei rude, probabil socrului sau, informeaza Antena 3. Barbatul le-a spus jurnalistilor ca Sebastian Ghita.

Bogdan DIACONU ii plange de MILA lui Sebastian GHITA: Daca a plecat, a facut-o doar pentru ca SE TEMEA pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa si-o salveze!

Liderul PRU Bogdan Diaconu sustine ca nu stie unde se afla Sebastian Ghita, dar este convins ca daca acesta a fugit, atunci a facut-o doar pentru ca se teme pentru viata sa. Liderul partidului pe listele.

Contracte consistente cu statul. Sebastian Ghita, amicul SRI. s-a imbogatit pe spinarea serviciilor secrete

Firmele asociate lui Sebastian Ghita, fost membru in Comisia de control al SRI, au avut contracte spectaculoase cu institutiile din CSAT. in regimul Ponta, el s-a extins peste mai toate ministerele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )