Libnet.ro
UNICEF

10:46

Dupa ce Florin Salam a anuntat ca renunta la cantat, inca un manelist a fost BATUT: Mi-a dat doua, m-a luat ameteala (FOTO)

B1 B1,
Dupa ce Florin Salam a anuntat ca renunta la cantat, inca un manelist a fost BATUT: Mi-a dat doua, m-a luat ameteala (FOTO)

La o saptamana dupa ce Florin Salam a fost batut la o cantare, un alt manelist a patit-o. Este vorba despre Marius Babanu, care a fost lovit in timpul unui spectacol desfasurat duminica seara, potrivit. continuă pe B1

Florin Salam este ingrijorat de starea familiei lui, dupa ce a fost batut in Milano. Cantaretul si-a transformat total vila

Florin Salam. Florin Salam a fost batut crunt la o nunta din Milano. Cantaretul a fost implicat intr-un scandal monstru, iar acum se teme pentru siguranta sa, dar si a familiei lui. Florin Salam. Se.

RAZBOI in lumea manelelor! Panica totala la vila lui FLORIN SALAM! Interlopii nu se lasa

Florin Salam se teme pentru siguranta lui si a familiei dupa ce a fost batut in urma cu cateva zile in Italia in timpul unei nunti. La eveniment, manelistul a fost lovit cu pumnul si ulterior a fost urcat.

Florin Salam, MORT iN HOTEL. SOC in lumea manelelor! LACRIMI si SUSPINE printre fanii lui

Au urmat clipe de groaza dupa bataia pe care Florin Salam a luat-o la Milano, la o nunta romaneasca. Dar groaza si mai mare a aparut atunci cand s-a raspandit un zvon care i-a inspaimantat pe romanii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )