Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dupa Gaudeamus, au inceput pregatirile pentru Bookfest

Adevărul Adevărul,
Dupa Gaudeamus, au inceput pregatirile pentru Bookfest

Ieri, 25 noiembrie, incepind cu ora 12. 00, in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus Sala Cupola), a avut loc prima conferinta de presa dedicata invitatului de onoare la Bookfest 2013. Scriitorii Ingo Schulze, Kirsten Boie, Joseph Winkler, Michael Stavari269; si Catalin Dorian Florescu, alaturi de filosoful Boris Buden au confirmat prezenta la salonul de carte din primavara urmatoare, care va incepe pe 29 mai. continuă pe Adevărul

Au iNCEPUT pregatirile pentru Ziua Nationala in Capitala. TRAFICUL, dat peste cap.

Pregatirile pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, care va avea loc in data de 1 decembrie, au inceput inca de duminica seara, transmite Digi 24. Angajatii primariei Bucuresti au refacut marcajele stradale din zona Arcului de Triumf si de pe bulevardul Kiseleff, iar in cursul zilei dfe luni circulatia va fi oprita intre orele 5:00 si 14:00. In total, peste 1. 500 de militari de la MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni si miercuri, la repetitiile pentru parada. Citeste si .

Peste 1.500 de militari participa la pregatirile pentru parada de 1 Decembrie.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Potrivit unui comunicat al MApN, pregatirile vor incepe de la ora 11. Ministerul Apararii Nationale va participa anul acesta la Parada organizata la 1 Decembrie cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor .

Peste 1.500 de cadre militare dar si ofiteri MApN, MAI, SRI si SPP participa la pregatirile pentru parada militara

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei.

incep pregatirile pentru parada de Ziua Nationala

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza vor participa luni, 26 noiembrie, si miercuri, 28 noiembrie, de la ora 11. 00, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, arata un comunicat de presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )