Libnet.ro
UNICEF

16:00

DUPA INTALNIREA ISARESCU - TEODOROVICI Salturi de peste 10% pentru actiunile bancare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA INTALNIREA ISARESCU - TEODOROVICI Salturi de peste 10% pentru actiunile bancare

George Brande, Interfinbrok: Pana la anunturi oficiale, este asteptata o perioada volatila, pentru titlurile institutiilor de credit *Adrian Simionescu, Vienna Investment: Guvernul s-a angajat ca in termen de doua saptamani sa analizeze aplicarea sau renuntarea la taxa pe activele bancilor, ceea ce a indus speranta in piata Cotatiile actiunilor bancare listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au avut o explozie de pret ieri, dupa intalnirea dintre reprezentantii Guvernului si cei Bancii Nationale a Romaniei BNR) titlurile Banca Transilvania TLV) si BRD - Groupe Societe Generale BRD) afisand, cu putin timp inainte de incheierea zilei de tranzactionare, aprecieri de circa 11,11%, respectiv 10,89%, actiunile bancare fiind in general, printre cele mai lichide de la BVB. continuă pe Ziarul Bursa

intalnirea Isarescu-Teodorovici s-a incheiat. Ce au decis

Intalnirea dintre guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu si ministrul de Finante Eugen Teodorovici, pe tema ordonantei lacomiei, s-a incheiat.

ntlnirea Isarescu -Teodorovici s-a terminat prin ncheierea unui armistitiu de doua saptamni

Dupa circa doua ore si jumatate de discutii aprinse, intalnirea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM) s-a incheiat prin semnarea unui armistitiu de doua saptamani, perioada in care va fi decisa soarta taxei pe activele bancare. Potrivit informatiilor HotNews. ro obtinute din surse guvernamentale, in timpul discutiilor s-a pus problema renuntarii la indexarea taxei de ROBOR, Finantele obtinand doua saptamani de gandire. Dupa cele doua saptamani vom afla daca taxa va ramane la fel, daca va fi eliminata sau va ramane, fara a fi indexata la ROBOR.

intalnire Isarescu - Teodorovici in sedinta extraordinara a CNMP

Comitetul National pentru Macroprudentialitate se va intruni astazi in cadrul unei sedinte extraordinare, la initiativa Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )