Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dupa Maia Sandu, si Igor Dodon pleaca in vizita in Statele Unite: Presedintele Republicii Moldova despre politica externa a tarii si despre Transnistria (FOTO)

B1 B1,
Dupa Maia Sandu, si Igor Dodon pleaca in vizita in Statele Unite: Presedintele Republicii Moldova despre politica externa a tarii si despre Transnistria (FOTO)

Presedintele moldovean Igor Dodon a anuntat ca va pleca intr-o vizita oficiala in Statele Unite unde va participa la Adunarea Generala ONU, prilej cu care va avea un discurs despre problemele si. continuă pe B1

Maia Sandu prezinta rezultatele vizitei din Statele Unite: FMI a debursat suma de 46,1 milioane de dolari pentru Republica Moldova

Premierul moldovean Maia Sandu a prezentat sambata rezultatele celor doua zile petrecute in Statele Unite. Aceasta a anuntat o intelegere cu Fondul Monetar pentru sume de 46,1 milioane de dolari. A fost.

Maia Sandu: SUA vor sprijini Moldova in investigarea schemelor de spalare a banilor

Statele Unite ale Americii au dat asigurari ca vor analiza cererea Republicii Moldova de a investiga dosarul fraudei bancare si ca vor sprijini autoritatile de la Chisinau in aducerea in fata justitiei a celor vinovati. Declaratia a fost facuta de premierul Maia Sandu intr-o conferinta de presa sustinuta pe 21 septembrie, transmite IPN.

Igor Dodon: Daca socialistii si-ar dori, ar crea singuri majoritate parlamentara timp de o saptamana

Daca socialistii si-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentara timp de o saptamana dupa modelul care a existat in Parlamentul precedent, dar Partidul Socialistilor nu-si doreste acest lucru. Declaratia apartine presedintelui Igor Dodon, lider informal al PSRM, in cadrul emisiunii Piatnita s Anatoliem Golea de la postul RTR Moldova. Potrivit lui, socialistii nu vor face acest lucru pentru ca sunt altfel, transmite IPN.

Cum comenteaza Maia Sandu decizia lui Octavian Ticu de a candida la functia de primar de Chisinau

Premierul Maia Sandu a declarat ca anuntul lui Octavian Ticu de a parasi fractiunea PPDA este decizia dansului si il priveste. Referitor la intentia lui Octavian Ticu de a candida la functia de primar de Chisinau, prim-ministra a spus ca acesta face un deserviciu alegatorilor proeuropeni din Chisinau. Declaratiile au fost facute sambata. 21 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa despre rezultatele vizitei delegatiei R. Moldova in SUA.

Premierul moldovean, Maia Sandu, si ministrul Andrei Nastase, primiti la Casa Alba de vicepresedintele SUA. Mike Pence: Suntem alaturi de RM in efortul de a-si construi un viitor prosper

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, si ministrul Afacerilor Interne, Andrei Nastase, au avut , miercuri, o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, la Casa Alba. Printre altele, s-a discutat.

Maia Sandu se bucura ca postul Canal 2 renunta la frecventa nationala: Se sting luminile in televiziunile controlate de sistemul oligarhic

Premierul Maia Sandu s-a aratat incantata ca postul de televiziune Canal 2 renunta la frecventa nationala in favoarea TVR, subliniind ca se sting luminile in televiziunile controlate de sistemul oligarhic. Totodata, prim-ministrul anuntat ca a primit o scrisoare din partea directorului TVR, prin care acesta solicita Consiliului Audiovizualului o frecventa de emisie, care sa permita difuzarea postului TVR Moldova pe intreg teritoriul R. Moldova.

Maia Sandu a solicitat la Washington continuarea sprijinului pentru Moldova

Premierul Maia Sandu a solicitat la Washington continuarea sprijinului pentru Republica Moldova, precum si adoptarea de catre Congresul SUA a unei rezolutii bilaterale in acest sens, in sustinerea transformarii democratice a Moldovei. Solicitarea a fost facuta in cadrul intrevederii cu congresmenii Pete Olson si David Price, copresedinti ai Grupului de sprijin politic pentru Republica Moldova din cadrul Congresului SUA, transmite IPN.

Premierul Maia Sandu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA

Premierul Maia Sandu s-a intalnit, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Oficialul american a salutat modul in care prim-ministrul Republicii Moldova administreaza progresul in domeniul reformelor din sectoarele justitiei, guvernarii si securitatii.

Igor Dodon: Are loc relansarea totala a relatiilor dintre Moldova si Rusia

In prezent are loc relansarea totala a relatiilor dintre Moldova si Rusia, este restabilit dialogul la nivel de Guvern si Parlament. Declaratia apartine presedintelui Igor Dodon si a fosta facuta la Forumul economic moldo-rus, care se desfasoara zilele acestea la Chisinau, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )