Libnet.ro
UNICEF

13:31

Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie. Desi ziua de joi a nceput pe plus, a cobort ulterior sub nivelul la care a nchis miercuri

Hotnews Hotnews,
 Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie. Desi ziua de joi a nceput pe plus, a cobort ulterior sub nivelul la care a nchis miercuri

Ziua de joi incepe la BVB in asteptare, ca sa spunem asa, desi a inceput pe verde. Investitorii nu stiu daca masurile anuntate vor fi adoptate de Guvern sau daca vor fi eliminate unele dintre ele. Faptul ca pe ordinea de zi nu figureaza proiectul de Ordonanta de Urgenta, nu inseamna ca nu poate fi adaugat pe lista suplimentara. Noile taxe anuntate, in domenii precum energie, banci si telecom, plus legile lui Daniel Zamfir, care au fost adoptate de planul Camerei Deputatilor, au produs pierderi pe bursa romaneasca. Capitalizarea bursiera pe piata principala s-a diminuat cu aproape 15 miliarde lei intr-o singura zi miercuri. UPDATE 1 Ora 11,35: Principalii indici bursieri coboara cu peste 1%UPDATE La 11:30 bursa romaneasca se afla pe rosu. continuă pe Hotnews

UPDATE Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie. BVB a nceput pe plus, dar a reintrat rapid n zodia scaderilor

Sedinta tranzactionare a inceput joi la BVB cu cresteri timide, care nu au durat mult, indicii reintrand pana la pranz in zona rosie, chiar daca nu atat de adanc precum in miercuri, cand a avut loc un adevarat carnagiu bursier. Volumele din sedinta de stazi sunt semnificativ mai mici decat ieri, multi investitori fiind in asteptare pentru ca nu stiu daca masurile anuntate vor fi adoptate de Guvern sau daca vor fi eliminate unele dintre ele. Ora 13. 39 in jurul orei 13. 30, indicele principal BET era la aproape -2,5%, iar indicele energetic NET-NG si cel financiar BET-FI consemnau scaderi de peste 3 procente, totul dupa un tranzactii totale in valoare de aproape 70 milioane de lei.

Noua zi de HAOS pe Bursa de la Bucuresti. Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie (FOTO)

Bursa de Valori Bucuresti a trecut joi pe scadere dupa doua ore de tranzactionare. Asta pare a indica o noua zi cu probleme pentru BVB. 19 decembrie a fost denumita Miercurea Neagra, dupa ce Bursa.

Bursa deschide n usoara crestere, dupa Miercurea neagra

Ziua de joi incepe la BVB in asteptare, ca sa spunem asa, desi e pe verde. Investitorii nu stiu daca masurile anuntate vor fi adoptate de Guvern sau daca vor fi eliminate unele dintre ele. Faptul ca pe ordinea de zi nu figureaza proiectul de Ordonanta de Urgenta, nu inseamna ca nu poate fi adaugat pe lista suplimentara. Noile taxe anuntate, in domenii precum energie, banci si telecom, plus legile lui Daniel Zamfir, care au fost adoptate de planul Camerei Deputatilor, au produs pierderi pe bursa romaneasca. Capitalizarea bursiera pe piata principala s-a diminuat cu aproape 15 miliarde lei intr-o singura zi miercuri.

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3 miliarde de euro

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3,1 miliarde de euro, dupa o prabusire a actiunilor determinata de anuntul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a unui val de taxe care vizeaza in principal bancile, companiile din energie, asigurari si industria telecom.

UPDATE BVB nchide pe rosu, dar cu o corectie mai mica dect cea din miercurea neagra

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti au inchis tot pe rosu joi, insa pe o corectie mai mica decat prabusirea din ziua precedenta, declansata de valul de taxe anuntat de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )