Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita interpreta... (FOTO)

B1 B1,
Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita interpreta... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu a ajuns, recent, la spital, dupa ce i s-a facut rau si nu se mai putea ridica din pat. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam termopan, trebuie sa stiti. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei Prodan, familia artistei e zguduita de o noua TRAGEDIE: Din pacate este vorba de IUBITUL indragitei interprete...

Artista Ionela Prodan, care ne-a parasit in luna aprilie, a fost foarte discreta cu viata ei personala. Ea a fost casatorita cu politistul Traian Tanase, dar a ramas vaduva in 1992, cand fiica lor.

Anamaria Prodan, anunt cutremurator dupa moartea Ionelei Prodan: Adevarul este greu de reprodus... (FOTO)

Anamaria Prodan simte foarte tare lipsa mamei sale, care s-a stins din viata in luna aprilie. Desi incearca sa-si continue viata, impresara nu poate trece peste faptul ca nu o mai are langa ea pe cea care.

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )