Libnet.ro
UNICEF

12:46

Dupa negocieri, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit cu premierul ungar Viktor Orban

Adevărul Adevărul,
Dupa negocieri, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit cu premierul ungar Viktor Orban

Liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit sambata dupa-amiaza cu premierul ungar Viktor Orban, a anuntat Bertalan Havasi, subsecretar de stat la biroul depresa al premierului ungar, conform MTI. continuă pe Adevărul

Premierul Viktor Orban s-a intalnit cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, la Budapesta

Prim-ministrul ungar Viktor Orban si liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), Kelemen Hunor, au avut sambata dupa-amiaza o intrevedere la Budapesta, a anuntat Bertalan Havasi, seful biroului de presa al premierului ungar, transmite MTI, potrivit Agerpres.

Dupa negocierile din coalitie, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a dus la Budapesta sa discute cu premierul maghiar Viktor Orban

Prim-ministrul ungar Viktor Orban si liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), Kelemen Hunor, s-au intalnit si au discutat sambata dupa-amiaza, la Budapesta.

Kelemen Hunor: Toate solutiile raman pe masa din punct de vedere politic si vom gasi o echilibrare pana la finalizarea negocierilor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a precizat joi dupa o nouarundade negocieri intre PNL, USR PLUS si UDMR ca toate solutiile raman pe masa in cadrul discutiilor care vor continua in perioada.

Ce ministere primeste UDMR in noul guvern. Kelemen Hunor: Va fi o coalitie care va dura 4 ani

Kelemen Hunor a oferit prima reactie in urma acordurilor dintre PNL, USR si UDMR, pentru formarea viitorului guvern. Am avut discutii principiale in ceea ce priveste o coalitie care va dura 4 ani de.

KELEMEN HUNOR: UDMR va asuma trei portofolii in viitorul Guvern - Ministerele Dezvoltarii, Mediului si Tineretului si Sportului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, luni, ca in urma negocierilor cu PNL si USR PLUS Uniunea va prelua in viitorul Guvern trei portofolii: Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerul Tineretului si Sportului.

Kelemen Hunor, despre propunerile PNL: Functiile de presedinte al Senatului si Camerei Deputatilor trebuie sa revina celor doua formatiuni care nu vin cu premierul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizeaza, intr-o prima reactie la declaratiile liderului PNL, Ludovic Orban, ca functiile de presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor ar trebui sa revina.

Kelemen Hunor a fost astazi la Budapesta si s-a intalnit cu premierul Viktor Orban

Kelemen Hunor, liderul UDMR, s-a aflat astazi la Budapesta, unde a discutat cu premierul Viktor Orban despre viitoarea participare a formatiunii maghiare in guvernul de coalitie de la Bucuresti, conform Agerpres.

Kelemen Hunor: Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina formatiunilor care nu vin cu premierul

UDMR apreciaza ca propunerile de premier facute de PNL sunt bune, dar precizeaza totodata ca celelalte doua functii in stat - de presedinte al Senatului si Camerei Deputatilor - trebuie sa revina formatiunilor care vor forma coalitia de guvernare alaturi de liberali, coalitie in care intelegerea trebuie sa fie pe linie, a declarat pentru Agerpres presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor propune ca Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina formatiunilor care nu vin cu premierul

Kelemen Hunor declara ca propunerile facute de PNL pentru functia de premier sunt bune, dar propune ca Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina celorlalte formatiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )