Libnet.ro
UNICEF

17:30

DUPA CE OFERTA DE ANUL TRECUT S-A INCHIS ANTICIPAT Actionarii iHunt au aprobat emiterea de noi obligatiuni, in valoare maxima de sapte milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE OFERTA DE ANUL TRECUT S-A INCHIS ANTICIPAT Actionarii iHunt au aprobat emiterea de noi obligatiuni, in valoare maxima de sapte milioane lei

Compania isi va majora capitalul social cu cel mult 0,47 milioane lei, prin emiterea a maxim 4,7 milioane de actiuni noi cu drepturi de preferinta asociate, ce vor fi tranzactionate la BVB * Crestere de circa 40% pentru actiunile HUNT, de la inceputul anului Actionarii iHunt Technology HUNT) au aprobat, in adunarea extraordinara de ieri, emiterea de obligatiuni corporative, neconvertibile in actiuni, in valoare de cel mult sapte milioane de lei, cu maturitatea de maxim patru ani si optiunea de rascumparare inainte de scadenta la initiativa societatii, se arata in raportul retailerului online si producatorului de telefoane mobile publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Romanii si-au portat peste 945.000 de numere de telefon anul trecut. RCSRDS a atras cele mai multe numere din alte retele

Romanii si-au portat peste 945. 000 de numere de telefon anul trecut, serviciu care permite sa-ti pastrezi numarul de telefon fix ori mobil atunci cand decizi sa-ti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat miercuri Arbitrul telecom ANCOM). Operatorul care a atras cele mai multe numere din alte retele a fost RCSRDS, care a atras peste 377. 000 de numere de mobil si peste 34. 000 de numere de telefonie fixa. Vezi in articol ce numere au castigat prin portare ceilalti operatori de telefonie.

Netflix a incheiat anul trecut cu peste 200 de milioane de abonati

Netflix a incheiat anul trecut cu peste 200 de milioane de abonati, pe fondul consumatorilor tinuti acasa de pandemie si dornici de divertisment si cererii in crestere pe pietele internationale, relateaza Wall Street Journal citat de Mediafax.

Piata auto din UE a avut anul trecut cea mai mare scadere de cand exista statistici

Piata masinilor noi a scazut in statele UE cu 24% anul trecut, fiind cea mai mare scadere de cand exista statistici ACEA, iar nivelul de 9,9 milioane de masini este cel mai mic inregistrat de cand asociatia publica date anuale. Piata romaneasca a scazut cu 22%, iar dintre pietele mari, cea spaniola a scazut cel mai mult, cu 32%. Dintre toate pietele auto, Danemarca a scazut cel mai putin 12%), iar Croatia cel mai mult 43%).

PENTRU OBLIGATIUNILE EMISE IN 2008 Primaria Oravita a achitat platile scadente in aprilie anul trecut

Institutia are restante si la platile scadente in octombrie Primaria orasului Oravita a achitat suma de 282. 600 lei, aferenta dobanzii cuponului al XXIV-lea si plata celei de-a XX-a rate din principal, a caror scadenta a fost in aprilie anul trecut, pentru obligatiunile emise in 2008, se arata in raportul institutiei publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

2020 Game e jocul care te trece prin tot anul trecut. Iata cum poti juca, la propriu, anul pandemiei

Daca vrei sa recapitulezi intr-un mod mai inedit atipicul an 2020, atunci ai la dispozitie un joc similar cu Mario care te trece prin tot anul pandemiei. De cand nu ai mai jucat, sa zicem,.

Peste 9.800 de misiuni de ordine publica, executate de jandarmi anul trecut

In anul care a trecut, jandarmii calaraseni au executat 9. 860 misiuni de ordine publica in care au fost angrenati 15. 764 de militari, dintre care 1. 381 de misiuni in cooperare cu alte institutii.

DIGI, in topul numerelor de telefon portate anul trecut

In anul 2020 au fost portate 945. 186 de numere de telefon, din care 92% 873. 519) sunt numere de telefonie mobila si 71. 667 numere de telefonie fixa, se arata in raportul privind portabilitatea realizat de ANCOM.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )