Libnet.ro
UNICEF

18:30

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN: Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN: Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Romania a inregistrat un deficit comercial de 4,46 miliarde de euro, in primele trei luni

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020 a fost de 4,46 miliarde de euro, mai mare cu 732,4 milioane euro decat cel inregistrat in primele trei luni din 2019, arata datele Institutului National de.

Romania, deficit comercial 4,46 miliarde de euro, in primele trei luni 2020

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020 a fost d.

Paradox pe piata auto din Romania: Volkswagen si Hyundai si-au crescut vanzarile in primele patru luni ale anului fata de perioada similara din 2019

In primele patru luni din 2020, numarul autoturismelor noi inmatriculate in Romania a ajuns la 32. 300 unitati, in scadere cu -27. 46% fata de perioada similara din 2019, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Automobile ACAROM) si Directiei de inmatriculari DRPCIV).

Bundesliga revine in forta! Betano e Raiul pariorilor in primele trei etape

Pauza fortata a fotbalului mare din cauza pandemiei de COVID-19 ia sfarsit odata cu revenirea primului campionat important, Bundesliga. incepand din 16 mai, competitia germana se bucura de un tratament special pe Betano, unul care include cote pentru primele trei etape de la reluare, streaming video pentru toate meciurile, cote cu marja zero, mii de optiuni pentru fiecare meci si pariuri speciale.

Trei militari din Infanteria Marina s-au infectat cu coronavirus in timpul misiunilor la Badadag

Trei militari din Batalionul 307 Infanterie Marina s-au infectat cu coronavirus in timpul misiunilor.

Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-19

Trei copii din New York au murit din cauza din cauza unui sindrom inflamatoriu rar despre care se crede ca este asociat cu COVID-19, a declarat sambata Andrew Cuomo.

Masinile diesel au scazut la sub 30% cota de piata in UE. Electricele au fost marile castigatoare, dar cota lor de piata ramane scazuta

In primele trei luni din an toate pietele au scazut, mai ales ca in martie vanzarile de masini noi s-au prabusit, insa datele ACEA indica o scadere de 33% atat la diesel, cat si la benzina, si o dublare a vanzarilor de masini electrice incarcabile la priza. La capitolul masini pur-electrice, in Romania s-au inmatriculat 271 in trei luni, cu 27% mai mult decat in primul sfert din 2019. in Germania s-au inmatriculat insa 26. 000 de masini 100% electrice.

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat o testare la nivel national dupa 1 iunie: O sa o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se pregateste o testare la nivel national care ar urma sa fie aplicata dupa data de 1 iunie, pentru a verifica atat starea imunizarii populatiei si modul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat o testare la nivel national dupa 1 iunie: O sa o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei

MinistrulSanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se pregateste o testare la nivel national care ar urma sa fie aplicata dupa data de 1 iunie, pentru a verifica atat starea imunizarii populatiei, cat.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,46%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,46%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )