Libnet.ro
UNICEF

19:30

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

IN PRIMELE 11 LUNI ALE ANULUI, Record: peste 100.000 de turisti romani in Israel

Numarul turistilor romani care aleg sa mearga in Israel continua sa creasca, astfel ca destinatia a depasit deja tinta de 100. 000 de turisti romani stabilita ca obiectiv pana la finalul anului 2018, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

INS, PRIMELE ZECE LUNI Deficitul comercial al tarii noastre a crescut cu 15,8%

Deficitul comercial al tarii noastre a avansat cu 15,84% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 11,85 miliarde euro, in conditiile in care importurile au crescut mai rapid decat exporturile, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )