Libnet.ro
UNICEF

08:15

DURERE fara MARGINI! Actrita s-a stins din viata. Este doliu in lumea filmului...(FOTO)

B1 B1,
DURERE fara MARGINI! Actrita s-a stins din viata. Este doliu in lumea filmului...(FOTO)

Lumea filmului este in doliu! O faimoasa actrita s-a stins din viata! Este vorba de Julie Adams, care a devenit celebra dupa rolul din filmul de groaza Creatura din Laguna Albastra, lansat in 1954. continuă pe B1

Horoscop lunar: Februarie. Leii continua o perioada grozava din viata lor!

Horoscop lunar: Februarie. Leii continua o perioada grozava din viata lor, iar Taurii se realizeaza profesional. BERBEC Primele doua decade ale lunii februarie se anunta a fi destul de dinamice pentru nativii.

Irina Margareta Nistor, despre marea sa iubire: Am trait o poveste mai frumoasa ca in Casablanca - Cine este misteriosul barbat casatorit din viata cristiculuid e film

Criticul de film Irina Margareta Nistor, 61 de ani, a facut dezvaluiri inedite din viata sa personala. intr-un interviu pentru Digi24, aceasta vorbit despre iubirea vietii sale, poveste despre care a spus ca a.

O cunoscuta jurnalista din Romania a incetat din viata dupa o lupta curajoasa cu cancerul. Avea 55 de ani

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook a acesteia. Un mesaj postum, de altfel, scris chiar de jurnalista. Am plecat . Am facut-o aseara, in.

SOC TOTAL! Malvina, intr-o superba rochie de MIREASA. Cine este misteriosul barbat din viata ei?! (FOTO, VIDEO)

Dupa despartirea de actorul Dorian Boguta, Malvina Cservenschi zambeste din nou. Mai mult, fosta prezentatoare TVR a imbracat si rochia de mireasa. simbolic. Bruneta a fost model pentru buna ei prieten.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )