Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ai dureri de cap atunci cand ploua? Uite care este motivul

Antena3 Antena3,
Ai dureri de cap atunci cand ploua? Uite care este motivul

Faptul ca vremea isi pune amprenta puternic asupra starilor noastre de spirit este deja un lucru cunoscut, insa exista si situatii in care aceste schimbari ne cauzeaza si o serie de probleme. continuă pe Antena3

Cinci reguli pentru aplicarea corecta a cremei cu factor de protectie soalara atunci cand esti la plaja

Protectia impotriva radiatiilor solare este necesara atunci cand iesi la plaja, de aceea e important sa stii cum sa aplici corect crema cu factor de protectie soalara. Protectia impotriva.

Tinerii din Generatia Z se lasa influentati de mama atunci cand isi aleg primul job

Generatia Z, adica tinerii care s-au nascut in anii 039;97-039;98 si care se pregatesc sa intre in campul muncii, se lasa influentati de mama atunci cand isi cauta primul loc de munca, se arata intr-un studiu realizat de EY Romania si Hipo. Parea tatalui se.

Australia cere companiilor WhatsApp si Facebook sa poata supraveghea mesageriile criptate! Care este motivul

Australia intentioneaza sa oblige companii precum Facebook sau WhatsApp sa ofere oamenilor legii acces atunci cand este vorba despre o ancheta criminala sau terorista, la mesajele criptate ale suspectilor,.

Erau blocati in trafic, atunci cand au observat un obiect bizar care plutea deasupra lor. Nimeni nu stie sa explice ce s-a intamplat!

Acestea sunt imaginile care au pus pe jar o comunitate din Mexic. Mai multe persoane aflate in trafic au observat un obiect bizar pe cer si s-au grabit sa filmeze grozavia. Martorii oculari sunt convinsi.

Politic show:Care este bilantul primului an de mandat al primarului Cosmin Necula;Cum inca ar putea ajunge condamnatul penal Liviu Dragnea premierul Romaniei;Cu drumul expres la vale

Fracturile Est-Vest se adancesc. Europa occidentala si Statele Unite par sa se fi despartit cat priveste sensul pe care il ofera democratiei, ceea ce ar putea fi chiar evenimentul capital al secolului XXI. DNA a ajuns la locul in care Dragnea si Grindeanu s-au fotografiat la pescuit de stiuca. Lacul unde liderul PSD s-a fotografiat la pescuit de stiuca cu fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns ilegal in proprietatea Tel Drum.

Preturi mai mari la benzina, pe Autostrada Soarelui. Care este explicatia

Soferii care pleaca spre statiunile de pe litoral vor gasi la benzinariile de pe Autostrada Soarelui carburanti mai scumpi decat in orase, iar diferenta pentru un plin poate ajunge la 10 lei,.

SEXGATE in sutana: Reactia Patriarhiei in scandalul sexual in care este implicat Episcopul de Husi (FOTO, VIDEO)

Amenintari, santaj, filmulete compromitatoare. Sunt doar cateva dintre ingredientele unei povesti in care Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, a fost filmat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2622 seconds )