Libnet.ro
UNICEF

13:00

Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

Adevărul Adevărul,
Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

Nici nu te-ai trezit bine si deja ai o durere de cap puternica? Nu doar alimentatia, ci si unele obiceiuri de peste zi pot favoriza aparitia acestor neplaceri. Iata care sunt cele mai intalnite cauze!. continuă pe Adevărul

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Care sunt cele mai eficiente alternative naturale la cremele de plaja. Uleiul de seminte de morcovi si oxidul de zinc

Pe piata sunt extrem de multe creme de plaja, insa in destule cazuri acestea nu ofera protectia solara dorita. Va prezentam in materialul de mai jos mai multe alternative naturale la cremele de protectie solara din comert.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

Fericirea este ceea ce ne dorim toti, nu-i asa? O viata lipsita de griji si multumire pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau este ideala si la asta aspiram toti. Exista persoane care par.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Care sunt cele doua luni ale anului in care scad preturile masinilor noi. Nu rata ocazia!

Majoritarea lucrurilor din viata au un pret stabilit de legile cererii si a ofertei. Cand exista o piata constanta pentru un anumit produs, pretul sau va ramane stabil. Atunci cand cererea scade, pretul se.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La nunta

Q: Cum depistezi la o nunta de moldoveni care sunt mirii? A: Mirii au treninguri noi! .

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )