Libnet.ro
UNICEF

22:16

eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea

Playtech Playtech,
eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea

Afacerea de anunturi de mica publicitate, eBay s-a vandut. Aceasta este una dintre cele mai vechi afaceri de pe internet si a fost cumparata de compania norvegiana Adevinta, cel mai mare actor din sectorul digital, scrie CNN. eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea Compania norvegiana a cumparat de la . continuă pe Playtech

Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Universitatea Oxford din Marea Britanie a dezvoltat un vaccin. Acesta pare ca este sigur si pregateste sistemul imunitar, spune BBC. Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate Studiile, la care au luat parte 1,077 de pacienti arata ca injectarea vaccinului a facut ca acestia sa dezvolte anticorpi si leucocite .

Dan Nica, din culisele negocierilor pentru banii europeni. Ce ascunde de fapt Klaus Iohannis

Dan Nica trage un semnal de alarma si spune ca Romania nu a fost luata deloc in calcul la o serie de alocari privind politica de coeziune si politica agricola comuna, asa cum reiese din concluziile finale ale Consiliului European.

Spitalele pot accesa 350 milioane euro din fonduri europene pentru a gestiona COVID-19. Primele zece contracte, in valoare de circa 40 milioane euro au fost semnate

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor spitalelor COVID-19. Contractele semnate au valoare de 205,1 milioane lei circa 40 milioane de euro). in total, in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare - Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 - sunt disponibili 350 milioane euro. Pana in prezent, au fost depuse spre evaluare 51 cereri de finantare cu o valoare de 164,2 milioane euro. Apelul de proiecte este deschis pana la data de 30 septembrie 2020.

DIICOT: Mai multe persoane din Gorj retinute pentru trafic de droguri de risc

Sapte persoane din Gorj au fost retinute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Biroul Teritorial Gorj, pentru savarsirea infractiunilor de constituire.

Incendiul catedralei din Nantes: Ancheta pentru incendiere voluntara, au existat trei focare distincte (procuror)

Procurorii francezi au deschis o ancheta pentru incendiere voluntara in urma incendiului care a afectat sambata catedrala din Nantes, unde s-a constatat existenta a trei focare distincte, a anuntat pentru AFP seful procuratorii din Nantes, Pierre Sennes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )