Libnet.ro
UNICEF

05:45

EBU raspunde oficial catre Pro TV: Nu exista nicio solutie pentru participarea Romaniei in acest an la Eurovision 2016

Adevărul Adevărul,
EBU raspunde oficial catre Pro TV: Nu exista nicio solutie pentru participarea Romaniei in acest an la Eurovision 2016

Postul Pro TV a primit, dupa o saptamana de cand a incercat sa discute cu reprezentantii EBU, un raspuns oficial din partea organizatiei cu privire la participarea Romaniei la Eurovision 2016. EBU arata ca sansele participarii in acest an sunt nule. Aleksandras Cesnavicius, seful Pro TV, spune ca inca incearca sa gaseasca o solutie. continuă pe Adevărul

EBU raspunde oficial PRO TV: Romania nu va participa la Eurovision in acest an

EBU a trimis un raspuns oficial catre Pro TV in legatura cu Eurovision, dupa ce, saptamana trecuta, organismul european al statiilor publice postase un refuz pe Facebook. Si oficial, mesajul este ac.

EBU a refuzat oferta Pro TV de a prelua Eurovision! Iata ce a declarat!

EBU a refuzat oferta Pro TV de a prelua Eurovision. Motivul invocat este ca televiziunea comerciala din Romania nu este membru al uniunii si, prin urmare, nu are dreptul de a difuza programele aflate in portofoliul sau.

Raspunsul oficial primit de Pro TV din partea EBU privind prezenta tarii noastre la Eurovision: Planul de productie a fost finalizat fara participarea Romaniei

Nu exista nicio solutie pentru participarea Romaniei in acest an la concursul Eurovision, este raspunsul oficial transmis de European Broadcasting Union EBU) televiziunii Pro TV, organizatia radiodifuzorilor publici europeni precizand ca repetitiile pentru show au inceput deja, iar planul de productie a fost finalizat fara participarea Romaniei, fapt care nu mai poate fi schimbat in acest moment.

Monica Davidescu a castigat procesul cu Pro TV! Iata cati bani ar primi!

Monica Davidescu a castigat procesul cu Pro TV, dupa ce s-a accidentat grav la Dansez pentru tine si a trebuit sa plateasca operatii si spitalizare si sa piarda multe contracte profesionale. Iata cati bani ar urma sa primeasca.

PRO TV derapeaza intr-o stire dupa ce a fost refuzat de Eurovision

Pro TV reactioneaza dur dupa ce European Broadcasting Union EBU i-a respins oferta de a difuza Eurovision, intr-o stire tendentioasa difuzata in principalul jurnal al postului, scrie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )