Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu: Anul acesta o sa pornim digitalizarea, sa raspundem asteptarilor generatiei din scoli

Hotnews Hotnews,
 Ecaterina Andronescu: Anul acesta o sa pornim digitalizarea, sa raspundem asteptarilor generatiei din scoli

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat duminica, la Alexandria, ca anul acesta va incepe procesul de digitalizare a sistemului de invatamant, astfel incat scolile sa raspunda asteptarilor pe care le are generatia de acum. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu, perla despre bacalaureat. Ministrul Educatiei, replica fara noima

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, perla despre bacalaureat. Oficialul a avut o replica fara noima cand a fost intrebat daca examenul maturitatii reflecta cunostintele pe care le-a acumulat un elev la liceu. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, perla despre bacalaureat Ecaterina Andronescu a vorbit despre bacalaureat. Ministrul Educatiei a avut un raspuns inedit la intrebarea unui moderator .

PSD Teleorman isi alege noii lideri. Ecaterina Andronescu si Cocosila de la ALDE s-au intrecut in balbe. Buna ziua Partidului Socialist Democrat!

Premierul Viorica Dancila alaturi de mai multi ministri din cabinet sunt prezenti duminica la Alexandria, la Conferinta Judeteana, acolo unde au loc alegeri pentru functiile de conducere. in deschiderea evenimentului, ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu a incurcat numele judetului cu cel al municipiului, in timp ce reprezentantul ALDE Virgiliu Cocosila s-a adresat audientei cu Partidul Socialist Democrat.

Vesti bune pentru pensionari. Cu cat se vor mari pensiile, anul acesta. Punctul de pensie va creste

In sfarsit, apar vesti bune pentru pensionari. Teoretic, toate pensiile se vor mari, incepand de anul acesta. Afla cu cat se vor mari pensiile si cu cat va creste punctul de pensie. Trebuie, totusi, sa iei in calcul un aspect despre care putina lume vorbeste, iar PSD nici n-ai vrea sa-l stii, cu toate ca .

REPARTIZARE LICEE 2019 EDU.RO. Admitere cu probleme anul acesta

Admiterea in licee a debutat anul acesta cu probleme, elevii si parintii fiind chemati la scoala sa-si exprime optiunile in fisele de inscriere in clasa a IX-a, inainte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )