Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ecaterina Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi pagubos si pentru partid si pentru Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi pagubos si pentru partid si pentru Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a vorbit despre Congresul PSD. Aceasta a declarat ca in opinia sa ar fi pagubos inclusiv pentru Liviu Dragnea sa ii elimine din conducerea PSD pe cei care sunt incomozi, si care. continuă pe Antena3

VIDEO Ecaterina Andronescu, surprinsa cand a atipit intr-o emisiune TV, in timp ce se vorbea despre revocarea lui Kovesi

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a fost surprinsa in timp ce a atipit intr-o emisiune a Romania TV. Reprezentanta social-democratilor nu ar fi primul politician suprins cand atipeste in spatiul public, fiind deja cunoscut cazul Mihai Gotiu.

Ecaterina Andronescu reactioneaza dupa ce ar fi fost surprinsa atipind in direct: Nu dormeam, inchideam ochii (VIDEO)

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu reactioneaza dupa ce a devenit tinta ironiilor pentru ca ar fi atipit in direct, in timpul unei emisiuni televizate. intr-o interventie telefonica in cadrul.

Am fost INTERCEPTATA... Ecaterina Andronescu, SMS in miez de noapte catre Mircea Badea!

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, i-a dat un SMS lui Mircea Badea chiar in timpul emisiunii in gura presei, in noaptea de miercuri spre joi, scrie Reporter Online. Erau cativa judecatori care semnau pe.

Ecaterina Andronescu ADOARME in direct la TV (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a devenit tinta ironiilor si glumelor dupa ce a reusit sa adoarma in timpul unei emisiuni televizate. Muncind, probabil, din greu pentru a face sistemul de invatamant din Romania mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )