Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ecaterina Andronescu, despre gafele ministrului Educatiei, Liviu Pop: Aici suntem

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, despre gafele ministrului Educatiei, Liviu Pop: Aici suntem

Cum se simte un fost ministru al Educatiei cand il aude pe actualul titular al portofoliului ca face greseli de exprimare? Este deja celebra postarea in care Liviu Pop spunea ca a fost operat la b. continuă pe Antena3

Liviu Pop: Se ia in calcul ca profesorii din scolile de renume sa fie incadrati pe o grila diferita de salarizare fata de restul cadrelor didactice

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, marti, la Buzau, ca se ia in calcul, la initiativa secretarului de stat Ecaterina Andronescu, ca profesorii din scolile de renume sa fie incadrati pe o grila diferita de salarizare fata de restul cadrelor didactice.

Liviu Pop, discurs cu greseli gramaticale la inceputul anului scolar. Ministrul Educatiei, incurcat de cuvantul copiii

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sustinut un discurs la inceputul anului scolar scris cu greseli gramaticale, dupa cum arata imaginile filmate de Antena 3. Cuvantul copiii era scris cu doar doi i. Cand a fost pus sa explice care este rolul celui de-al treilea i, lui Pop i s-a intrerupt brusc telefonul. Pentru eroare, ministrul a dat vina pe un functionar al ministerului.

Cum ii raspunde Liviu Pop presedintelui Iohannis, dupa ce a criticat Legea Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a reactionat, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonia de deschidere a noului an scolar, ca Legea Educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle.

Liviu Pop anunta ca anul scolar a inceput cu peste 2.400 de santiere in unitatile de invatamant

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, marti, la Buzau, intrebat fiind daca este multumit de modul in care a inceput anul scolar 2017-2018 ca intotdeauna e loc de mai bine, precizand ca in acest moment, la nivelul intregii tari, sunt peste 2. 400 de santiere in unitatile de invatamant.

Liviu Pop anunta cavrea ca profesorii din scolile de renume sa fie incadrati pe o grila diferita de salarizare fata de restul cadrelor didactice

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, marti, la Buzau, intrebat fiind daca este multumit de modul in care a inceput anul scolar 2017-2018 ca intotdeauna e loc de mai bine, precizand ca in acest moment, la nivelul intregii tari, sunt peste 2. 400 de santiere in unitatile de invatamant. De asemenea, oficialul ia in calcul ca profesorii din scolile de elita sa fie incadrati pe o grila diferita de salarizare de restul profesorilor.

Liviu Pop: Nu putem spune ca avem o siguranta a elevului si profesorului in toate scolile din tara

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, marti, ca nu se poate spune ca exista o siguranta a elevului si profesorului in toate scolile din tara.

Mesajul lui Liviu Pop catre elevi, in prima zi de scoala: Facem toate eforturile pentru a avea conditii care sa va ajute

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a transmis elevilor, cu ocazia inceperii noului an scolar, ca autoritatile fac toate eforturile, pentru ca elevii sa aiba conditii adecvate pentru a invata.

VIDEO Liviu Pop, ministrul Educatiei, nu stie cand se scrie copii cu trei de i

Luni, la inceperea anului scolar, a atras atentia discursul ministrului Liviu Pop.

Cum a pregatit ministrul Pop inceperea anului scolar: Elevii n-au manuale, inspectorii sunt schimbati pe criterii politice, iar sute de scoli n-au avize

Anul scolar incepe, luni, pe fondul unor decizii controversate ale ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Liviu Pop:Chiar daca nu am vorbele la mine intotdeauna, am faptele la mine

Actuala Putere pregateste o noua lege a educatiei, iar documentul ar urma sa fie trimis in Parlament in septembrie 2018, a anuntat luni la RFI ministrul Liviu Pop, adaugand ca legea din prezent a fost modificata de prea multe ori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )