Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ecaterina Andronescu, din nou ministru al Educatiei

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, din nou ministru al Educatiei

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Stire in curs . continuă pe Antena3

UPDATE Ecaterina Andronescu, propusa de PSD ministru al Educatiei / n vara i cerea lui Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea PSD

Liviu Dragnea o recupereaza pe Ecaterina Andronescu, pe care o propune ministru al Educatiei. Andronescu a cerut in luna august, intr-o scrisoare deschisa, retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Mesajul lui Ponta la patru ani de cand a pierdut alegerile in fata lui Iohannis: Situatia e mult mai rea. Ce spune despre Dragnea si Ecaterina Andronescu

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca, daca ar fi fost el cel ales presedinte in 2014, nu ar fi desemnat-o pe Viorica Dancila premier, nu l-ar fi lasat pe Liviu Dragnea sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor si nu ar fi numit-o pe Ecaterina Andronescu, din nou, ministru al Educatiei.

Mesajul lui Ponta la patru ani de cand a pierdut alegerile in fata lui Iohannis: Situatia e mult mai rea. Ce critici are la adresa lui Dragnea si a lui Andronescu

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca, daca ar fi fost el cel ales presedinte in 2014, nu ar fi desemnat-o pe Viorica Dancila premier, nu l-ar fi lasat pe Liviu Dragnea sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor si nu ar fi numit-o pe Ecaterina Andronescu, din nou, ministru al Educatiei.

PSD a hotarat. Ecaterina Andronescu, propusa la Ministerul Educatiei. George Ciamba il va inlocui pe Victor Negresu

Social-democratii analizeaza popunerile de candidati pentru functia ministru al Educatiei in conditiile in care vineri expira interimatul Rovanei Plumb. Totodata, se va discuta si despre functia de.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei Nationale. Decretul a fost semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu sa fie ministrul Educatiei. Presedintele a semnat vineri decretul, iar dupa ce va fi publicat in Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va devenit ministrul Educatiei pentru.

Gabriela Firea, despre faptul ca Ecaterina Andronescu a fost propusa la ministerul Educatiei: Ma bucur ca propunerea organizatiei de Bucuresti se materializeaza (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca se bucura pentru ca Ecaterina Andronescu a fost propusa sa devina ministru al Educatiei. Este propunerea organizatiei Bucuresti de acum.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e ministrul Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila.

Ecaterina Andronescu ii raspunde lui Iohannis privind propunerea de a fi ministru al Educatiei: Nu alerg dupa functii

Ecaterina Andronescu i-a raspuns presedintelui Klaus Iohannis dupa ce aceasta a intrebat de ce este acum propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei dupa ce in urma cu putin timp critica vehement Guvernul.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )