Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu a gasit solutia pentru aglomeratia din orase: Nu toate scolile trebuie sa inceapa programul la 8.00

Playtech Playtech,
Ecaterina Andronescu a gasit solutia pentru aglomeratia din orase: Nu toate scolile trebuie sa inceapa programul la 8.00

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, le recomanda directorilor de scoli sa nu programeze inceperea cursurilor de la ora 8. 00 in fiecare zi, pentru ca acest lucru inseamna o supra-aglomerare a oraselor. Doamna ministru a facut declaratia in timpul intalnirii cu primarii de municipii, unde s-a ridicat problema ambuteiajelor din marile localitati. Cum multi parinti aleg sa-si [] . continuă pe Playtech

Lectia de limba romana cu Ecaterina Andronescu. Ce spune despre colegii din Guvern semi-analfabeti

Ecaterina Andronescu le recomanda colegilor din Guvern care nu reusesc sa se exprime corect in limba romana sa se straduiasca sa vorbeasca mai corect limba romana. intr-un interviu acordat jurnalistei Emilia Sercan, pentru site-ul Press One, mininstrul Educatiei a precizat ca, in ce o priveste, este foarte atenta la exprimare, pentru ca studentii nu i-ar [] .

ECATERINA ANDRONESCU: Nu am desfiintat niciodata scoala profesionala

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ieri, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, ca nu a desfiintat niciodata scoala profesionala.

Ecaterina Andronescu, prima reactie la protestul anuntat de Consiliul National al Elevilor, care i-a indemnat pe elevii care sustin simularile sa dea foaia goala

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a avut o prima reactie fata de protestul anuntat de Consiliul National al Elevilor, care i-a indemnat pe elevii care sustin luni simularile pentru Evaluarea Nationala sa lase foile goale.

Ecaterina Andronescu despre eroarea din subiectele de la romana, la simulare: Este impardonabil ca un profesor de limba romana sa nu stie sa atribuie corect un text. Elevii nu vor fi afectati

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri ca eroarea de la subiectele la romana de la Simularea Evaluarii nationale 2019, cand o poezie de la a peotului german Heinrich Heine a fost atribuita lui St. Iosif, este impardonabila, dar nu va afecta in niciun fel elevii.

Ecaterina Andronescu despre greseala de la simularea la Romana: Impardonabila, dar fara efecte negative asupra elevilor

Eroarea aparuta la unul dintre subiectele de la proba de Limba si literatura romana din cadrul simularii Evaluarii Nationale, la clasa a VIII-a, este una impardonabila, insa aceasta nu a afectat elevii, a declarat miercuri ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu, despre scolile doctorale de la SRI si Politie: Mi se pare inacceptabil sa mai functioneze

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, este de parere ca scolile doctorale de la SRI si Politie nu ar trebui sa mai existe. 45 din cele 85 de teze de doctorat sustinute la Academia SRI sunt plagiate.

LA ORA GUVERNULUI: Ecaterina Andronescu - astazi, in plenul Camerei Deputatilor

Ministrul educatiei nationale, Ecaterina Andronescu, este invitata, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului.

Misiunea Evaluarea Nationala - se cauta voluntari care sa ii mediteze gratuit pe elevi pentru examenul din vara

Elevii de clasa a VII-a si a VIII-a tocmai trec prin simularea Evaluarii Nationale. Colegii lor de la Consiliul Judetean al Elevilor Timis cauta voluntari - elevi buni la matematica sau romana care sa ii mediteze gratuit pe cei din ultimul an de gimnaziu pentru examenul din vara.

Melania Trump a folosit o sosie pentru vizita din Alabama?

Din ce in ce mai multi oameni sunt de parere ca Melania Trump a folosit o sosie la o aparitie publica recenta. Iata cum arata dublura care l-ar fi insotit pe Donald Trump in Alabama, zona afectata de uragan.

Razvan Burleanu: Ne vom bate sa obtinem trei puncte in Suedia si alte trei cu Feroe, astfel incat sa fim mai linistiti pentru dubla din iunie

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nationala Romaniei va lupta pentru a obtine cele trei puncte la meciul cu Suedia si apoi o victorie cu Insulele Feroe, astlel incat sa abordeze mai linistita partidele din luna iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )