Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ecaterina Andronescu vrea sa candideze pentru sefia PSD

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu vrea sa candideze pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei ar putea candida pentru postul de presedinte PSD la Congresul din 29 iunie. Surse din PSD, citate de Adevarul, spun ca ministrul Educatiei este decis in proportie de 90. continuă pe Antena3

Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD. Principalul rival al lui Dancila

Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD. Principalul rival al lui Dancila.

Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD. Principalul rival al Vioricai Dancila

Premierul Viorica Dancila are cele mai mari sanse sa devina presedintele PSD, altfel social-democatii risca sa piarda guvernarea. Principalul rival va fi Ecaterina Andronescu, hotarata in proportie de 90% sa candideze, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Alte variante: Serban Nicolae si Liviu Plesoianu. Tabara Paul Stanescu - Gabriela Firea nu va avea candidat.

Radu Banciu: Cum ar fi sa candideze pentru sefia PSD Viorica Dancila si Cati Andronescu, iar Lia Olguta Vasilescu sa arbitreze?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din PSD, in comntextul in care social-democratii isi vor alege un nou lider la congresul din 29 iunie si, in.

Subiect si Predicat. Ecaterina Andronescu are o gramada de brevete de inventator. Ce a inventat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost invitata Anei Iorga .

VIDEO Ecaterina Andronescu, mesaj printre picamere, pentru elevi, in prima zi de vacanta: Clopotelul a incetat sa mai sune Va doresc din tot sufletul sa va relaxati activ. Adica nu puteti sta toata ziua

Pe un fond sonor de picamere si gesticuland intruna, Ecaterina Andronescu le transmite elevilor, in prima zi de vacanta, ca in aceasta perioada de relaxare, sa se relaxeze activ, adica sa nu stea toata ziua, ci sa mai citeasca cate o carte. De asemenea, ministrul Educatiei transmite un mesaj si profesorilor, carora le ureaza sa isi recupereze energiile si fortele, pentru ca in septembrie o iau de la capat. Mesajul este inregistrat de Ecaterina Andronescu in fata sediului institutiei si a fost publicat pe pagina de Facebook a Ministerului.

Ecaterina Andronescu, mesaj pentru elevi, printre BULDOZERE: Nu puteti sta toata ziua. Din cand in cand mai cititi cate o carte (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a transmis elevilor un mesaj cu ocazia venirii vacantei. Printre zgomote de buldozere, ministrul Educatiei le doreste elevilor sa se relaxeze activ. Sa nu stea toata ziua, ci.

Ecaterina Andronescu apare intr-o emisiune la Antena 3 la volan, fara centura de siguranta

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu apare, intr-o emisiune difuzata duminica de Antena 3, la volanul unei masini fara a purta centura de siguranta.

Andronescu, mesaj video pentru elevi si profesori la inceput de vacanta

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a postat, luni, un mesaj video pe pagina de Facebook a Mi.

Subiectele zilei: Guvernarea ineficienta, coruptia endemica si infrastructura tin Romania pe loc; Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD; Sofer roman de TIR, considerat erou in Italia dupa ce a convins un tanar sa nu se sinucida

Romania, pe locul al doilea la cererile de extradare din Londra. 1750 de romani certati cu legea se ascund in Marea Britanie. Romania se afla pe locul al doilea intre. Video-experiment: Sofer in centrul capitalei, caut loc de parcare gratuit. Primaria Capitalei cere 10 de lei pe ora soferilor care.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )