Libnet.ro
UNICEF

20:00

CW ECHINOX: Miniso deschide primul magazin stradal din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CW ECHINOX: Miniso deschide primul magazin stradal din Bucuresti

Retailerul japonez Miniso va deschide maine, 29 noiembrie, primul magazin stradal din Romania in Piata Romana. continuă pe Ziarul Bursa

Miniso deschide primul sau magazin stradal in Piata Romana si planuieste alte trei inaugurari la inceputul lui 2019

Retailerul japonez Miniso, care comercializeaza produse de casa, accesorii si jucarii, va deschide joi al patrulea magazin din Romania. Magazinul este situat in zona comerciala Piata Romana si este primul magazin stradal al brandului japonez care a.

Luminitele de Craciun din Bucuresti se aprind pe 30 noiembrie

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse anul acesta pe 30 noiembrie, la ora 19. 00 din Piata Constitutiei, anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa. Tot pe 30 noiembrie va fi deschis si Targul de Craciun din Piata Constitutiei care va avea 129 de casute cu produse de sezon, patinoar si carusel pentru copii.

Parlamentarii PNL au interdictie sa plece din Bucuresti ntre 5 si 20 decembrie, pentru motiunea de cenzura - surse

Parlamentarilor PNL li s-a spus luni, in sedinta conducerii partidului, sa nu plece din Bucuresti intre 5 si 20 decembrie, avand in vedere ca in jurul datei de 10 decembrie se va depune motiunea de cenzura la adresa guvernului Dancila, au precizat surse politice pentru Hotnews. ro.

Primul centru pilot pentru gestionarea situatiilor de viol din Romnia, inaugurat la Spitalul Universitar din Bucuresti

Un centru pilot pentru gestionarea situatiilor de viol, primul de acest fel din Romania, a fost inaugurat luni la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. in acest centru ar urma sa fie asigurata eficient si rapid examinarea medicala si medico-legala, asistenta post-traumatica si consilierea victimelor violentei sexuale.

(P) Noi concepte de retail si experiente cosmopolite, in primul ansamblu mixt din vestul tarii

Timisorenii mai au putin de asteptat pana la momentul cand vor avea in orasul lor primul proiect mixt. Aici, Iulius Mall, liderul ofertei de shopping din regiune, este integrat in ansamblul multifunctional Openville, care le va oferi locuitorilor si.

VIDEO Un sofer de 25 de ani a intrat n plin n doua taxiuri parcate lnga un mall din Bucuresti

Un sofer in varsta de 25 de ani a derapat cu masina in parcarea unui mall din nordul Capitalei si a intrat in doua taximetre care erau oprite, apoi a patruns pe trotuar si a lovit bordura si un ornament metalic, anunta marti Brigada Rutiera a Capitalei, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )