Libnet.ro
UNICEF

13:00

Echipa de baschet feminin CSS Ploiesti, castigatoare a celui mai mare turneu european de juniori

Antena3 Antena3,
Echipa de baschet feminin CSS Ploiesti, castigatoare a celui mai mare turneu european de juniori

Echipa feminina de baschet CSS Ploiesti a castigat cel mai mare turneu european de juniori, Wien Basketball Tournir, la categoria de varsta under 13. Campioana a Romaniei la aceasta categorie de varsta, echipa. continuă pe Antena3

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 140 de morti si 150 de disparuti

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud a trecut de 146 de morti. Acesta este numarul corpurilor neinsufletite recuperate, dar numarul victimelor accidentului de feribot de miercurea trecuta este, cu.

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 100 de morti si 200 de disparuti

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud a trecut de 100 de morti. Acesta este numarul corpurilor neinsufletite recuperate, dar numarul victimelor accidentului de feribot de miercurea trecuta este, cu.

FOTO Oile celui mai cunoscut chirurg estetician din Cluj, Toma Mugea, sunt expuse la Agraria. Medicul produce si branzeturi fine

Printre animalele expuse la cel mai mare targ agricol din Ardeal, care are loc in acest weekend la Expo Transilvania, in Cluj-Napoca, se numara si cele care apartin lui Toma Mugea, cel mai cunoscut chirurg estetician din oras. Medicul are o ferma de mai bine de 10 ani, unde produce si branzeturi fine.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )