Libnet.ro
UNICEF

12:45

Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medaliile de aur la Europenele de la Strasbourg

Antena3 Antena3,
Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medaliile de aur la Europenele de la Strasbourg

Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medaliile de aur, joi, dupa ce a invins Rusia cu scorul de 38-34, in finala probei, la Campionatele Europene de scrima de la Strasbourg Franta), informeaza. continuă pe Antena3

Scrima: Echipa feminina de spada a Romaniei, medalie de aur la Campionatele Europene

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Branza, Simona Pop, Simona Gherman si Maria Udrea, a cucerit, joi, medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Strasbourg, dupa ce a invins, in finala, cu scorul de 38-34, reprezentativa Rusiei, informeaza Mediafax.

Echipa feminina de spada a Romaniei, medalie de aur la Campionatele Europene

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Branza, Simona Pop, Simona Gherman si Maria Udrea, a cucerit, joi, medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Strasbourg, dupa ce a .

Echipa feminina de spada a Romaniei, medalie de aur la Campionatele Europene

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Branza, Simona Pop, Simona Gherman si Maria Udrea, a cucerit, joi, medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Strasbourg, dupa ce a invins, in finala, cu scorul de 38-34, reprezentativa Rusiei.

Echipa de spada a Romaniei s-a calificat in finala Campionatului European

Echipa Romaniei de spada s-a calificat in finala Campionatelor Europene de la Strasbourg. Sportivele noastre au invins Italia cu 29-25 si vor juca in finala cu Rusia. Echipa noastra e formata din Ana Maria.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )