Libnet.ro
UNICEF

12:30

Echipa finantata de fiul lui Liviu Dragnea se va retrage din Liga 2

Hotnews Hotnews,
 Echipa finantata de fiul lui Liviu Dragnea se va retrage din Liga 2

Turris-Oltul Turnu Magurele se va retrage din Liga 2, dupa ce patronul Valentin Dragnea a luat decizia de a nu mai finanta clubul. continuă pe Hotnews

Fiul lui Liviu Dragnea opreste robinetul cu bani pentru clubul de fotbal

FC Turris-Oltul Turnu Magurele se va retrage din Liga 2, dupa ce patronul Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a luat decizia de a nu mai finanta clubul. Potrivit Gsp. ro, Valentin Dragnea este nemultumit de rezultatele slabe din acest sezon ale echipei.

Familia lui Liviu Dragnea ramane fara bani? Fiul fostului lider PSD a luat o decizie socanta pentru fotbalul romanesc

Probleme financiare pentru familia lui Liviu Dragnea sau e o decizie luata la nervi? Fiul fostului lider PSD a luat deciza ca echipa pe care el o finanteaza, Turris-Oltul Turnu Magurele, din Liga a 2-a, sa se.

Ce este cererea de revizuire a pedepsei, care l-ar fi putut elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea continua demersurile pentrua fi eliberat din inchisoare. in cadrul termenului programat in aceasta saptamana de inalta Curte de Casatie si justitie ICCJ), fostul sef al PSD a cerut.

Liviu Dragnea ramane dupa gratii. Cererea de revizuire a condamnarii a fost respinsa de judecatorii iCCJ

Fostul lider PSD Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins ,marti, cererea de revizuire a condamnarii de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare: Judecatorii de la Curtea Suprema au respins solicitarea de revizuire a condamnarii

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, ramane in detentie. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cererea fostului sef al social-democratilor de revizuire a condamnarii de trei ani si.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare, judecatorii au respins cererea de revizuire a pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins azi ca inadmisibila cererea lui Liviu Dragnea de revizuire a cauzei in care a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare, potrivit minutei de sedinta, relateaza G4media.

Liviu Dragnea, o noua incercare esuata de a iesi din inchisoare

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGSPC Teleorman si aflat in penitenciar din 27 mai 2019 - a facut o noua incercare de a iesi din inchisoare. El a depus o cerere de revizuire a pedepsei, care a fost respinsa marti de instanta suprema.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )