Libnet.ro
UNICEF

10:15

O echipa formata din refugiati va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020

Hotnews Hotnews,
 O echipa formata din refugiati va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020

Comitetul International Olimpic a anuntat ca la editia din 2020 a JO, de la Tokyo, va participa si o echipa formata din refugiati, decizia fiind luata, marti, la cea de-a 133-a sesiune CIO, la Buenos Aires. continuă pe Hotnews

inotatoarea din Moldova Tatiana Salcutan a obtinut aurul la Jocurile Olimpice de tineret

Inotatoarea Tatiana Salcutan a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires. Sportiva din Tiraspol a triumfat la 200 metri spate, inregistrand rezultatul 2:10. 13, transmite IPN.

Aur pentru Romania la Jocurile Olimpice de Tineret la Judo

Performanta extraordinara pentru tanarul judoka Adrian Sulca la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018. Tanarul judoka calafetean castiga medalia de aur dupa un Ippon spectaculos in primul minut al.

Adrian Sulca a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret

Judoka Iosif Adrian Sulca a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, aducand primul titlu pentru delegatia Romaniei.

VICTORIE pentru Romania la Jocurile Olimpice de Tineret: A castigat medalia de aur

Judoka Iosif Adrian Sulca a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires. El l-a invins in finala pe Martin Bezdek Cehia) prin ippon, anunta news. ro.

Adrian Sulca a cstigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret

Judoka Iosif Adrian Sulca a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, aducand primul titlu pentru delegatia Romaniei, potrivit News. ro. El l-a invins in finala pe Martin Bezdek Cehia) prin ippon, in limitele categoriei 81 kilograme.

Rezultate excelente obtinute de delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de tineret din Buenos Aires. Cinci medalii, in primele doua zile

Primele doua zile din capitala Argentinei au fost de bun augur pentru sportivii romani. Cea dintai medalie de aur a fost obtinuta de judoka Adrian Iosif Sulca la categoria -81 de kg. in varsta de 17 ani,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )