Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cu ce echipa tine Papa la finala Cupei Mondiale de Fotbal

România Liberă România Liberă,
Cu ce echipa tine Papa la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Papa Francisc, de origine argentiniana si cunoscut ca suporter de fotbal, si papa emerit Benedict al XVI-lea, de origine germana, vor sa castige echipa mai buna in meciul dintre Gemania si Argentina din finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, care va avea loc duminica. continuă pe România Liberă

Angela Merkel si presedintele Germaniei, prezenti la finala Cupei Mondiale

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck si-au anuntat prezenta la finala Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce Germania s-a calificat in ultimul act. Angela Merkel va fi in tribuna oficiala a stadionului Maracana, ea urmand sa faca deplasarea in Brazilia intre 12-14 iulie.

Argentina merge in finala Cupei Mondiale in fata unei Olande legate de picioare

Argentina s-a calificat in finala Cupei Mondiale, miercuri seara, dupa un meci inchis cu Olanda in semifinale, in care cele doua formatii au preferat sahul in locul fotbalului pe parcursul primelor 120 de minute, iar ratarile lui Vlaar si Sneijder, de la penaltiuri, au facut diferenta si astfel sudamericanii au acces in ultimul act. Argentina a castigat cu 4-2 si va evolua impotriva Germaniei in finala programata duminica, de la 22:00, in direct LIVE TEXT pe onlinesport. ro. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Germania - Argentina, FINALA Cupei Mondiale, duminica, pe Maracana

Reprezentativele Germaniei si Argentinei, la fel ca si in 1986 si 1990, se vor intalni in finala Cupei Mondiale, duminica, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro.

Germania - Argentina, Finala Cupei Mondiale, duminica, pe Maracana

Reprezentativele Germaniei si Argentinei, la fel ca si in 1986 si 1990, se vor intalni in finala Cupei Mondiale, duminica, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro.

Argentina se califica dramatic in finala Cupei Mondiale

Argentina s-a calificat in finala Cupei Mondiale, miercuri seara, dupa un meci inchis cu Olanda in semifinale, in care cele doua formatii au preferat sahul in locul fotbalului pe parcursul primelor 120 de minute, iar ratarile lui Vlaar si Sneijder, de la penaltiuri, au facut diferenta si astfel sudamericanii au acces in ultimul act. Argentina a castigat cu 4-2 si va evolua impotriva Germaniei in finala programata duminica, in direct LIVE TEXT pe site. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

VIDEO Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

Argentina s-a calificat in finala Cupei Mondiale dupa ce a invins Olanda cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare

Reprezentativa Argentinei s-a calificat in finala Cupei Mondiale, dupa ce a invins, miercuri, la Sao Paulo, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, selectionata Olandei, in semifinalele competitiei,.

Argentina invinge Olanda la penaltyuri si se califica in finala Cupei Mondiale dupa 24 de ani

Argentina va juca finala Cupei Mondiale pentru prima oara din 1990. La fel ca in urma cu 24 de ani, adversara sud-americanilor din ultimul act va fi Germania, care a eliminat Brazilia. in cea de-a doua semifinala,.

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck vor asista la finala Cupei Mondiale

Cancelarul si presedintele Germaniei vor participa, duminica, la finala Cupei Mondiale 2014, care se va disputa la Rio de Janeiro, anunta presedintia bavareza citata de AFP. Presedintele Joachim Gauck si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )