Libnet.ro
UNICEF

12:00

Echipamente medicale fara taxe vamale si TVA

România Liberă România Liberă,
Echipamente medicale fara taxe vamale si TVA

Comisia Europeana a prelungit termenul pana la care importurile de dispozitive medicale si de echipa. continuă pe România Liberă

Scutirea de taxe vamale si TVA la importurile de dispozitive medicale, prelungita

Comisia Europeana a decis sa prelungeasca scutirea temporara de taxe vamale si de TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte. Scutirea se aplica inca trei luni, pana la 31 octombrie, noteaza Mediafax. Decizia se explica prin faptul ca numarul de cazuri de coronavirus din statele membre constituie inca un risc la adresa sanatatii publice si ca in statele membre sunt inca raportate deficite de dispozitive medicale.

UE prelungeste scutirea de taxe vamale si de TVA la importurile de dispozitive medicale

Comisia Europeana a decis recent sa prelungeasca scutirea temporara de taxe vamale si de TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte. Durata acestei scutiri va fi prelungita cu 3 luni, pana la 31 octombrie 2020.

CE prelungeste scutirea temporara de taxe vamale si TVA la importurile de dispozitive medicale si echipamente de protectie

Comisia Europeana a decis sa prelungeasca cu 3 luni, pana la 31 octombrie, scutirea temporara de taxe vamale si de TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Presedintele Lombardiei este investigat pentru o tranzactie cu echipamente medicale

Atiila Fontana, presedintele regiunii italiene Lombardia este investigat pentru o presupusa frauda legata de un contract de achizitie de echipamente sanitare incheiat cu o companie controlata de cumnatul sau in plina pandemie de coronavirus, relateaza duminica agentia DPA, citata de G4media.

Presedintele regiunii italiene Lombardia, investigat pentru o tranzactie cu echipamente medicale

Attilio Fontana, presedintele regiunii italiene Lombardia, cea mai afectata de pandemia de coronavirus, este investigat pentru o presupusa frauda legata de un contract de achizitie de echipamente sanitare incheiat cu o companie controlata de cumnatul sau, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Presedintele regiunii italiene Lombardia, investigat pentru o tranzactie cu echipamente medicale

Presedintele regiunii italiene Lombardia, cea mai afectata de pandemia de coronavirus, Attilio Fontana, este investigat pentru o presupusa frauda legata de un contract de achizitie de echipamente sanitare incheiat cu o companie controlata de cumnatul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )