Libnet.ro
UNICEF

21:30

Echipele romanesti si-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar al Europa League

Antena3 Antena3,
Echipele romanesti si-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar al Europa League

Reprezentantele Romaniei in editia 2012/13 a Europa League, Pandurii Tg. Jiu, Petrolul Ploiesti si, in cazul in care se va califica, Astra Giurgiu, si-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar, in urma. continuă pe Antena3

Liga Europa: Astra, Petrolul si Pandurii si-au aflat adversarele. Vezi ce sanse au!.

Astra Giurgiu a aflat prima care este viitoare adversara din turul 1 preliminar al Ligii Europa. Astra va intalni formatia NK Domzale, locul 3 in campionatul sloven. Petrolul va intalni invingatoarea din meciul Vikingur Insulele Feroe) - Inter Turku Finlanda). Pandurii Targu-Jiu va juca impotriva cistigatoarei dintre Balla Town Tara Galilor) - Levadia Talinn Estonia). Astra Giurgiu porneste in Liga Europa in primul tur preliminar, in timp ce echipele Petrolul si Pandurii Targu-Jiu vor .

Pandurii si Petrolul si-au aflat adversarii din Liga Europa. Care sunt adversarii echipelor romanesti

Cele trei echipe romanesti calificate in Liga Europa, Astra Giurgiu,Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, si-au aflat, luni, adversarele de care vor incerca sa treaca pentru a ajunge in grupe. Daca.

Astazi are loc tragerea la sorti a meciurilor din tururile preliminare ale cupelor europene. Toate echipele romanesti sunt cap de serie

Steaua, in Liga Campionilor, si Petrolul, Pandurii si Astra, in Europa League, isi vor afla, luni la pranz, adversarii din Europa, la tragerea la sorti care va avea loc la sediul UEFA, incepand cu ora 13. Pen.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )