Libnet.ro
UNICEF

05:30

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. Mariana Cojocaru, despre cum sunt influentate zodiile

Antena3 Antena3,
Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. Mariana Cojocaru, despre cum sunt influentate zodiile

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, cu conditia sa fie senin, e informatia de ultima ora transmisa de. continuă pe Antena3

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. E cea mai lunga din acest secol

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, cu conditia sa fie senin, e informatia de ultima ora transmisa de.

Horoscopul saptamanii 24-29 iulie, cu Mariana Cojocaru. Leii vor avea parte de tot ce este mai bun. Gemenii sunt predispusi la accidente

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru 24-29 iulie, la Prietenii de la 11:00. Va fi o saptamana interesanta in care vor fi evenimente importante. O eclipsa totala de luna va avea loc la.

Horoscopul saptamanii 24-29 martie, cu Mariana Cojocaru. Leii vor avea parte de tot ce este mai bun. Gemenii sunt predispusi la accidente

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru 24-29 iulie, la Prietenii de la 11:00. Va fi o saptamana interesanta in care vor fi evenimente importante. O eclipsa totala de luna va avea loc la.

Saptamna Portilor Deschise la Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, n perioada 23-27 iulie

Ambulanta din Romania implineste, la sfarsitul acestei saptamani, 112 ani de existenta, iar Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov organizeaza, cu aceasta ocazie, 'Saptamana Portilor Deschise' in perioada 23-27 iulie, la sediul din str. Mihai Eminescu nr.

Mii de consumatori raman fara curent in perioada 23-27 iulie. Ce zone sunt afectate

Timp de 5 zile, mii de consumatori din judetul Ialomita raman fara curent. intreruperile sunt programate in perioada 23-27 iulie, intre orele 08.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

Eclipsa totala de Luna de pe 27 iulie va face ravagii in buna stare a zodiilor, insa unele semne zodiacele se vor putea relaxa putin in timpul acestui eveniment lunar, nefiind la fel de afectate precum alte.

Horoscop. Zodiile care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie din 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale. Sub eclipsa lunii.

6 zodii care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie de pe 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale.

Au fost afisate rezulatele examenului national de definitivare. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 27 iulie.

Primele rezultate ale examenului national de definitivare vor fi afisate, marti, la sediile centrelor de examen si pe site-ul definitivat. edu. ro. Contestatiile pot fi depuse in zilele de 24 iulie si 25 iulie, pana la ora 14:00, iar rezultatele finale vor fi afisate in data de 27 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )