Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ecobonus pentru masini electrice second-hand in Tarile de Jos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ecobonus pentru masini electrice second-hand in Tarile de Jos

Tarile de Jos vor oferi anul acesta un ecobonus atat pentru achizitia de masini electrice noi, cat si pentru autoturisme electrice second-hand. continuă pe Wall-Street Ro

Tesla produce doar iluzii foarte scumpe si masini electrice

Intr-o lume in care cotatiile de pe pietele de capital depind aproape exclusiv de lichiditatea injectata de marile banci centrale, rezultatele raportate de Tesla pentru T4 2019 si intreg anul trecut au reprezentat un nou motiv pentru continuarea euforiei.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Prognoza meteo pentru marti, 4 februarie. Ce fenomene vor fi resimtite dupa valul de caldura

Valul de caldura din weekendul care s-a sfarsit va fi urmat de o schimbare radicala a vremii. Meteorologii anunta ca vor exista fenomene intalnite pe teritoriul intregii tari, unele anormale pentru aceasta perioada a anului. incalzirea brusca din ultimele zile a adus temperaturi de primavara, cu gradele care au urcat peste masura in termometre, dar .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )